Mobilmaster på Bygdøy skole, åpent møte torsdag 25.6. kl 19:00 på skolen.

Del
Undervisningsbygg har sagt ja til å sette opp en 3,5 meter høy mobilmast på skolens tak for å bedre mobil- og trådløsdekningen i området. Foreldre og naboer fortviler.

Hva vet vitenskapen egentlig om helsevirkningene?

Foredrag ved Einar Flydal fhv. forsker og strategirådgiver i Telenor ASA, og univ.lektor ved NTNU

Einar Flydal gir en oversikt over hva forskerne vet om helsefaren, spesielt for barn og unge, og om hvorfor avstanden er så stor mellom forskernes funn og de offentlige grenseverdiene som skal sikre vår helse.

Strålevernet og norske helsemyndigheter skal beskytte folk mot stråleskader. Miljøvernet skal beskytte naturen. Svikter disse etatene sin oppgave? Lokale myndigheter og andre organer, herunder bedrifter og skoler, fris ikke fra ansvar dersom strålevernmyndighetenes praksis er feil. Lover og forskrifter åpner for å innføre egen praksis i tråd med hva forskningen vet.

Flydal er fhv forsker, senior strategirådgiver i Telenor ASA, og univ. lektor innen IKT v/ NTNU. Etter nær 40 år i bransjen er han pensjonist, og bruker tida til å grave i forskningen rundt helseskader fra mobiltelefoni, WiFi og andre kilder til elektromagnetiske felt.

Vel møtt!

Initiativtakere (foreldre til barn på skolen og naboer):

Erik Dalgaard
Epost: erik.dalgaard@yahoo.no
tlf: 22431628

Hugo Hansen 
epost: hugo@tek.no
tlf: 22434659

Mona Hartmann
epost: mona@goalmappingnorge.no
t
lf: 22554898

Møtet arrangeres i samarbeid med 
FELO (Foreningen for el-overfølsomme), www.felo.no og 
Folkets strålevern, www.folkets-stralevern.no

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Folkets Strålevern

Folkets Strålevern
Folkets Strålevern
Fjelkensvingen 10
1395 Hvalstad

http://www.folkets-stralevern.no
Folkets Strålevern er opprettet i erkjennelsen av at det finnes dokumentert, fagfellevurdert og publisert internasjonal forskning om helseskadelige effekter fra elektromagnetisk stråling (slik som i dag benyttes til trådløs kommunikasjon; mobiltelefoni, trådløse nettverk, osv.). Det er et betydelig problem for det norske folk at denne kunnskapen fremdeles ikke reflekteres i norske lover og forskrifter. Mennesker fortjener en etterrettelig, lyttende organisasjon som – uten en skjult agenda – har som formål å beskytte og informere. Ettersom myndighetene per i dag unngår å formidle denne informasjonen til det norske folk, tar Folkets Strålevern ansvar i denne saken slik at du kan ta kunnskapsbaserte, rasjonelle beslutninger i forhold til eksponering og bruk av trådløs teknologi. Folkets Strålevern arbeider aktivt med å påvirke det norske politiske miljø til å erkjenne denne forskningen, slik at lover og forskrifter kan brukes til å beskytte mennesker mot skadelige effekter fra elektromagnetisk stråling.

Følg pressemeldinger fra Folkets Strålevern

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Folkets Strålevern på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Folkets Strålevern

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye