Norli overtar studentbokhandelen på Blindern

Del

Fra januar 2025 overtar Norli driften av studentbokhandelen på Universitetet i Oslo, Blindern. Norli etablerer Norli Akademisk som et eget konsept, med et vareutvalg tilpasset bokhandler på studiesteder.

Norli-sjef Johan Baklund
Norli-sjef Johan Baklund
  • I tillegg til å dekke full bredde av pensumlitteratur, vil bokhandelen ha et godt utvalg av skrivemateriell, spill, bøker og annet som studenter har behov for i en bokhandel, sier Johan Baklund, administrerende direktør i Norli.

Akademika har driftet bokhandelen siden femtitallet.

Når Norli overtar, vil bokhandelen bli flyttet til Frederikke-bygget.

  • Det har vært litt stille i Frederikke etter pandemien, men med bokhandel på begge sidene av korridoren blir det liv og folk igjen, sier eiendomssjef ved Universitetet i Oslo, John Skogen.
    Sommeren og høsten blir derfor preget av ombygging for å gjøre arealene egnet for bokhandel. 

De seks studentbokhandlene til tidligere Brage Bok i Buskerud, Vestfold og Telemark har allerede meldt seg inn i Norli Akademisk. Disse bokhandlene vil fortsatt drives av Samskipnaden, men med Norli-skilt, og med Norli som vareleverandør.

  • Norli har offensive kampanjer med svært gode priser på pensumlitteratur ved studiestart, og gode nettløsninger som studentene vil kunne nyte godt av, sier Johan Baklund.

Norli, som ble grunnlagt i 1890, har lange tradisjoner innenfor salg av fagbøker. Med etableringen av Norli Akademisk tar Norli et nytt og offensivt steg inn i fagbokmarkedet.

  • Studentbokhandelen på Blindern er den største og viktigste studentbokhandelen i Norge. Vi starter her, gjør oss noen erfaringer, og vil se an veien videre, sier Baklund.

Kontakter

Følg pressemeldinger fra Norli

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norli på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norli

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye