Solcellespesialisten

Solcellespesialisten åpner kontor i Haugesund

Del

Med planer om å ansette opptil 30 lokale medarbeidere ved kontoret i byen de neste to årene, vil Solcellespesialisten kunne tilby langt bedre tjenester på Haugalandet.

Carl Christian Strømberg og ansatte ved hovedkontoret til Solcellespesialisten i Fredrikstad
Carl Christian Strømberg og ansatte ved hovedkontoret til Solcellespesialisten i Fredrikstad Josef Hashmi Solcellespesialisten

Solcellespesialisten, Norges største solcelleleverandør, annonserer i dag åpningen av en ny avdeling i Haugesund. Beslutningen er strategisk etter en bemerkelsesverdig vekst i etterspørsel etter solcelleanlegg på i Haugesundsområdet, og kommer i tillegg til eksisterende regionkontor i Bergen og nytt kontor i Stavanger.

Opp til 30 nye jobber forventes å bli skapt i den nye avdelingen i løpet av de neste to årene. Solcellespesialisten søker først en erfaren senior selger og en avdelingsleder for å drive denne viktige utvidelsen.

Markerer en betydelig utvidelse av selskapets virksomhet
- Haugesund og Haugalandet har vist en imponerende vekst innen installasjon av solcelleanlegg de siste årene. Vi ser nå et stort potensial i regionen, sier Carl Christian Strømberg, administrerende direktør i Solcellespesialisten.

Solcellespesialisten startet i 2005 og har siden 2015 vokst til å bli Norges største solcelleselskap innenfor både privat- og bedriftsmarkedet, i tillegg til utbygging av Norges første storskala solpark. Selskapet har i mange år hatt et godt strategisk samarbeid med Haugaland Kraft, et samarbeid som vil fortsette.

- Vårt mål er å være der kunden er og jobbe for best å møte deres behov. Dette er vårt viktigste strategiske grep ved siden av satsing på bærekraft og solcellepaneler som tåler norske forhold, sier Strømberg.

Lang historie i området
Mens Norge i flere år har vært en sinke i Europa på utbygging av solkraft, har Haugesund og Haugalandet vært tidlig ute. Mye skyldes et strategisk samarbeid mellom Solcellespesialisten og Haugaland kraft. Flere kontorbygg i byen, boliger og borettslag har allerede installert solceller. Planen for våren 2023 er å installere ytterligere fire store anlegg. For Strømberg håper han dette bidrar til lokal utvikling og entusiasme for fornybar energi.

- Med de strømprisene vi ser i Norge, og særlig i kraftområde NO2, håper vi dette kan bidra til å lette på høye strømutgifter. Men viktigst av alt er at vi skal levere anlegg som er økonomiske, tilpasset kundens behov, og tåler lokale klimautfordringer, inkludert kraftig snøfall og vind, sier Strømberg.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Carl Christian Strømberg
Administrerende direktør, Solcellespesialisten
Telefon: +47 40008425
E-post: carl@solcellespesialisten.noKontakter

Bilder

Caiano Haraldsgata Haugesund
Caiano Haraldsgata Haugesund
Last ned bilde

Om oss

Solcellespesialisten er en fullt integrert totalleverandør av solcelleanlegg i Norge. Selskapet er markedsleder i et svært attraktivt og raskt voksende marked. I 2018 ble selskapet kåret til årets Gaselle i Østfold og var samtidig blant de 10 raskest voksende selskapene i Norge det året. Selskapet er godt posisjonert for å fortsette veksten innenfor sine to kjerneområder; bedriftsmarked (ca. 70% av omsetning) og privatmarkedet (ca. 30% av omsetning).

Følg pressemeldinger fra Solcellespesialisten

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Solcellespesialisten på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Solcellespesialisten

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye