Solcellespesialisten

Solcellespesialisten åpner kontor i Porsgrunn - planlegger opp mot 30 ansatte

Del

Med planer om å ansette over 30 lokale medarbeidere ved kontoret i Porsgrunn de neste to årene, vil Solcellespesialisten kunne tilby langt bedre tjenester i Grenland fremover.

Carl Christian Strømberg og ansatte ved hovedkontoret til Solcellespesialisten i Fredrikstad
Carl Christian Strømberg og ansatte ved hovedkontoret til Solcellespesialisten i Fredrikstad Josef Hashmi Solcellespesialisten

Solcellespesialisten, Norges største solcelleleverandør, annonserer i dag åpningen av et nytt kontor i Porsgrunn. Beslutningen er strategisk etter flere års vekst i etterspørsel etter solcelleanlegg i hele Sør-Norge.

Solcellespesialisten forventer at kontoret vil tilby over 30 nye jobber de neste to årene. Solcellespesialisten søker nå først en erfaren senior selger og en avdelingsleder for å drive denne viktige utvidelsen.

Markerer en betydelig utvidelse av selskapets virksomhet
- Vi har lenge hatt store og viktige prosjekter i Grenlandsområdet. Nå er det på tide med et eget kontor her i Porsgrunn. Vi ser et stort potensial i regionen, sier Carl Christian Strømberg, administrerende direktør i Solcellespesialisten.
Solcellespesialisten startet i 2005 og har siden 2015 vokst til å bli Norges største solcelleselskap innenfor både privat- og bedriftsmarkedet, i tillegg til utbygging av Norges første storskala solpark.
- Vi skal være tilstede der kunden er og jobbe for best å møte deres behov. Dette er vårt viktigste strategiske grep ved siden av satsing på bærekraft og solcellepaneler som tåler norske forhold, sier Strømberg.

Flere prestisjeprosjekter ønskes
Solcellespesialistens mest kjente prosjekt i Porsgrunn er trolig Powerhouse Telemark, like ved Porsgrunnselva. Ved siden av signalbygget Powerhouse på Brattørkaia i Trondheim er dette det eneste store plusshuset i Norge. Planen for 2023 er å installere ytterligere fire store anlegg denne våren. For Strømberg håper han dette bidrar til lokal utvikling og entusiasme for fornybar energi.

- Med de strømprisene vi ser i Norge nå, håper vi solceller kan være en løsning for å gjøre hverdagen lettere for mange. Viktigst av alt er at vi skal levere anlegg som er økonomiske, tilpasset kundens behov, og tåler lokale klimautfordringer, inkludert kraftig snøfall og vind, sier Strømberg.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Carl Christian Strømberg
Administrerende direktør, Solcellespesialisten
Telefon: +47 40008425
E-post: carl@solcellespesialisten.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Powerhouse Telemark
Powerhouse Telemark
Last ned bilde

Om oss

Solcellespesialisten er en fullt integrert totalleverandør av solcelleanlegg i Norge. Selskapet er markedsleder i et svært attraktivt og raskt voksende marked. I 2018 ble selskapet kåret til årets Gaselle i Østfold og var samtidig blant de 10 raskest voksende selskapene i Norge det året. Selskapet er godt posisjonert for å fortsette veksten innenfor sine to kjerneområder; bedriftsmarked (ca. 70% av omsetning) og privatmarkedet (ca. 30% av omsetning).

Følg pressemeldinger fra Solcellespesialisten

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Solcellespesialisten på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Solcellespesialisten

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye