Wanda

Wanda vinner EU-pris for bærekraftig mobilitet

Del

Som første norske start-up har Wanda har vunnet EUs “start-up price for clean mobility” som deles ut til selskap som utvikler bærekraftige mobilitetsløsninger.

Wanda er vinner av EUs pris for clean mobility for 2023
Wanda er vinner av EUs pris for clean mobility for 2023

Hvert år kårer EU 10 selskap som bidrar til å transformere Europeisk transport og logistikk til en bærekraftig sektor. Vårt porteføljeselskap Wanda er en av vinnerne for 2023, og det er første gang et norsk selskap stikker av med prisen.

“Vi får prisen for å ha utviklet transport og logistikkløsninger som driver en overgang til en sirkulærøkonomi” sier daglig leder i Wanda Lars Syse Christiansen. “Vi er stolte av at teamet i Wanda har utviklet teknologi og løsninger som blir lagt merke til langt utenfor Norge - og det illustrerer på en god måte at våre løsninger har et stort potensial for å skalere videre.”

Wanda vant i konkurranse med mer enn 700 selskap fra hele Europa, og selve prisen deles ut av Karima Delli, lederen for Europa parlamentets transportkomite, en seremoni i Europaparlamentet i slutten av oktober.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Daglig leder i Wanda Lars Syse Christiansen
Daglig leder i Wanda Lars Syse Christiansen
Last ned bilde
Digital platform
Digital platform
Last ned bilde
Logistikk for sirkulært forbruk
Logistikk for sirkulært forbruk
Last ned bilde
Digitale tjenester for sirkulært forbruk
Digitale tjenester for sirkulært forbruk
Last ned bilde
Logistikk for sirkulært forbruk
Logistikk for sirkulært forbruk
Last ned bilde

Om Wanda

Wanda er en ledende start-up for sirkulær logistikk og tjenester. Selskapet leverer enklere, fleksible og rimelige logisitkkløsninger og tjenester som fremmer sirkulærøkonomi. Privatpersoner og bedrifter får ved hjelp av Wanda tilgang på tjenester for oppbevaring, bruktsalg, vedlikehold og reparasjon, som bidrar til å forlenge levetiden til produktene. Wanda ble etablert i Oslo i 2020, og er nå aktiv i flere norske byer, Stockholm og Gøteborg.

Følg pressemeldinger fra Wanda

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Wanda på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Wanda

Bærekraftsnyhet! Nå blir det like enkelt å reparere brukte klær som det er å kjøpe nytt.21.6.2023 12:12:38 CEST | Pressemelding

I samarbeid med Wanda kan ella&il kunder nå bestille klesreparasjon, - hentet og levert på døren. Det norske klesmerket ella&il har stort fokus på bærekraft og at klærne skal vare så lenge som mulig. Derfor bruker de stoff og materiale av høy kvalitet i alle deres kolleksjoner. Samtidig kan reparasjon, omsøm og andre skreddertjenester gjøre at klesplagget lever enda lenger.

Mer enn hver annen nordmann vil konsumere mer sikurlært hvis bedre logistikkløsninger var på plass26.7.2022 12:11:07 CEST | Pressemelding

En undersøkelse gjennomført av Wanda og Circular Norway viser att 7 av 10 nordmenn kan tenke seg å benytte sirkulære tjenester i større grad hvis logistikk og transport var enklere. “Undersøkelsen bekrefter et behov for sirkulærlogistikk som støtter en voksende sirkulærøkonomi der leie, reparasjon og bruktkjøp utgjør viktige deler” sier daglig leder i Wanda, Lars Syse Christiansen.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye