Fleks

Fleks blant Norges topp 10 arbeidsplasser

Del
25. april kom resultatene fra årets Great Place To Work-kåring. Fleks ble her kåret til en av Norges 10 beste arbeidsplasser i kategorien bedrifter med 50-199 medarbeidere. Dette skjer fire år etter oppstart og den første gangen bedriften deltar i kåringen.
Fleks har over 80 ansatte, her er noen av dem på kontoret på Skøyen i Oslo. Foto: Håkon Sataøen.
Fleks har over 80 ansatte, her er noen av dem på kontoret på Skøyen i Oslo. Foto: Håkon Sataøen.

– Målet vårt har hele tiden vært å komme blant topp 10. Det er fantastisk å oppnå en sjetteplass bare fire år etter oppstart. Vi har siden start jobbet for å skape verdens beste arbeidsplass, og resultatene viser at vi er på god vei for å lykkes i den visjonen, sier Petter Kjøs Utengen, CEO i Fleks.

Lar ansatte velge sin egen arbeidshverdag

Hvert år kårer Great Place To Work Norges beste arbeidsplasser. Det er første gang Fleks deltar i undersøkelsen. I denne sier 96 prosent av de ansatte at Fleks samlet sett er et fantastisk sted å jobbe. Snittet blant topp 10 i Norge er 93, mens den nasjonale indeksen ligger på 77 prosent.

Vil endre arbeidslivet totalt

Bedriften teller i dag over 80 ansatte, og Utengen har hele tiden hatt fokus på å lage en unik arbeidsplass og totalt endre synet på hva arbeidslivet faktisk er.

– Vi ønsker å gi stor frihet til teamet for å finne løsninger på ulike problemer - og dermed få alle de beste ideene på bordet fra alle i selskapet. Uansett stilling og posisjon. Vi har også stort fokus på kultur - der vi har flate strukturer, og dropper siloer og byråkrati,

Han trekker også frem frihet og fleksibilitet til hvor og når du jobber i de rollene der dette er mulig, og fokus på work-life-balance som viktige grunnpilarer i bedriften.

– Det dype fokusarbeidet er også noe vi holder høyt, og som vi legger til rette for. På kontoret vårt har vi en egen Deep Work Zone, og alle ansatte har lys på plassen som kan skrus på rødt om de har behov for å ikke forstyrres. Et annet viktig grep er møtefri mandag, Dette har vi slik at de ansatte både skal få rom for fokusert arbeid på ukens første dag, og at de ikke skal måtte bruke søndagene til å forberede møter og presentasjoner til dagen etter.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Fleks har over 80 ansatte, her er noen av dem på kontoret på Skøyen i Oslo. Foto: Håkon Sataøen.
Fleks har over 80 ansatte, her er noen av dem på kontoret på Skøyen i Oslo. Foto: Håkon Sataøen.
Last ned bilde

Lenker

Om Fleks

Fleks
Fleks
Drammensveien 130
0277 Oslo

https://fleks.no/

Fleks er Norges største tilbyder av bilabonnement. Bilabonnement er som å eie en egen bil, men du får full fleksibilitet til å bytte bil ved behov og la andre ta seg av service og vedlikehold.

Vi ble startet i 2019 og har i dag over 80 ansatte og over 3000 biler, med lokasjoner i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Våre største eiere er Bertel O. Steen og Sparebank 1.

Følg pressemeldinger fra Fleks

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Fleks på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fleks

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye