Solcellespesialisten

Solcellespesialisten sertifisert som miljøfyrtårn

Del
Det har vært et strålende år for Solcellespesialisten. Nå avslutter de 2022 med å bli sertifisert som miljøfyrtårn.

– For å kunne vise at vi jobber systematisk med miljø og sosialt ansvar, ønsket vi å benytte oss av et fremoverlent miljøledelsessystem, sier Carl Christian Strømberg, daglig leder i Solcellespesialisten.

Miljøfyrtårn er en nasjonal miljøsertifiseringsordning som skal bidra til at norske virksomheter reduserer sin miljøbelastning og tar del i den grønne omstillingen. Virksomhetene må oppfylle en rekke kriterier, både generelle og bransjespesifikke, for å bli sertifiserte.

– Vi har fokusert på å få oversikt over alle våre leverandører og sett på sammensetningen av en innkjøpsrutine og støttende rutiner. Her sørger vi for at bærekraft er med i tankeprosessen fra begynnelsen av. I tillegg til det systematiske arbeidet, har vi sett på praktiske muligheter for å optimalisere transport, avfallshåndtering og ressursbruk for å minimere vår påvirkning på miljø og klima, sier Anders Vieth Rør, bærekrafts- og IT-ansvarlig i Solcellespesialisten.

Høytidelig besøk fra ordførerens kontor

Tirsdag 20. desember ble sertifiseringen feiret i Solcellespesialistens lokaler etter at en representant fra ordføreren i Fredrikstad sitt kontor overrakte diplom og gratulasjoner på høytidelig vis.

Solcellespesialisten ser frem til å ta fatt på et nytt år og fortsette å tenke bærekraft i alle ledd i hele bedriften.  

– Vi skal fortsette å sette miljø og sosialt ansvar øverst på agendaen, sier Strømberg.

Kontakter

Bilder

Om Solcellespesialisten

Solcellespesialisten
Solcellespesialisten
Stabburveien 1 A
1617 FREDRIKSTAD

http://www.solcellespesialisten.no

Solcellespesialisten er en fullt integrert totalleverandør av solcelleanlegg i Norge. Selskapet er markedsleder i et svært attraktivt og raskt voksende marked. I 2018 ble selskapet kåret til årets Gaselle i Østfold og var samtidig blant de 10 raskest voksende selskapene i Norge det året. Selskapet er godt posisjonert for å fortsette veksten innenfor sine to kjerneområder; bedriftsmarked (ca. 70% av omsetning) og privatmarkedet (ca. 30% av omsetning).

Følg pressemeldinger fra Solcellespesialisten

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Solcellespesialisten på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Solcellespesialisten

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom