Wanda

Wanda leverer sirkulærlogistikk til Joule

Del
Wanda er valgt som “ende til ende” logistikkpartner når Joule lanserer sin abonnementstjeneste for leie av el-sykler.
Wanda henter og leverer på døren
Wanda henter og leverer på døren

Wanda utvider virksomheten

Wanda er et norsk teknologi og logistikkselskap som har en ledende posisjon innenfor sirkulær logistikkvirksomhet. Når Joule lanserer i Oslo er det med Wanda som partner for logistikken som gjør at kundene kan få sin elsykkel både levert og hentet på døren.  

“Vi leverer og henter syklene til og fra Joule sine kunder med våre egne sjåfører, i tillegg oppbevarer vi sykler som ikke er ute hos kunde, og står også for logistikken til servicepartnere” sier Wanda-gründer Lars Syse Christiansen. 

Joule AS, et datterselskap av Oslo Sporveier,  lanserer i disse dager sin abonnementstjeneste for utleie av elsykler i Oslo med henting og levering hjem på døren som et viktig del av verdiforslaget: 

«Vi er glade for samarbeidet med Wanda. Verdiforslaget deres basert på sirkulær logistikk passer perfekt sammen med vår forretningsmodell. Vi opplever at de fokuserer på gode kundeopplevelser. Det er veldig viktig for oss, spesielt når vi nå lanserer i Oslo», sier Henning Antonsen, daglig leder i Joule AS.

 Bygger fremtidens logistikksystem

 “Vi i Wanda tror morgendagens logistikk ser helt annerledes ut,  den klassiske, lineære modellen hvor varer fraktes fra produsent til forbruker dekker ikke forbrukerbehovene i dag” sier Christiansen. 

- Vi bygger helt ny teknologi og logistikk for delte varer. Det skal bli like enkelt å ta vare på og dele tingene vi allerede har, som å kjøpe nytt. Vi opplever at kundene våre ønsker disse tjenestene velkommen. Vi er selvfølgelig stolte over at Joule har valgt oss som partner i pilotfasen i Oslo avlutter Christiansen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Wanda henter og leverer på døren
Wanda henter og leverer på døren
Last ned bilde
Teamet bak Wanda. Foto: Liisa Eelsoo
Teamet bak Wanda. Foto: Liisa Eelsoo
Last ned bilde
Daglig leder Lars Syse Christiansen. Foto: Liisa Eelsoo
Daglig leder Lars Syse Christiansen. Foto: Liisa Eelsoo
Last ned bilde

Lenker

Om Wanda

Wanda
Wanda
Brattbakken 10
1177 Oslo

+47 22 300 600http://wanda.space

Om Wanda

 Wanda er en ledende start-up- for sirkulær logistikk. Vi gjør det enklere å ta vare på og bruke tingene våre lengre ved å gi folk og bedrifter tilgang til rimelige tjenester for oppbevaring, vedlikehold, reparasjon, deling og salg. Wanda ble etablert i Oslo i 2020, og er nå aktiv i flere norske byer og Stockholm. 

Følg pressemeldinger fra Wanda

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Wanda på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Wanda

Bærekraftsnyhet! Nå blir det like enkelt å reparere brukte klær som det er å kjøpe nytt.21.6.2023 12:12:38 CEST | Pressemelding

I samarbeid med Wanda kan ella&il kunder nå bestille klesreparasjon, - hentet og levert på døren. Det norske klesmerket ella&il har stort fokus på bærekraft og at klærne skal vare så lenge som mulig. Derfor bruker de stoff og materiale av høy kvalitet i alle deres kolleksjoner. Samtidig kan reparasjon, omsøm og andre skreddertjenester gjøre at klesplagget lever enda lenger.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom