Solcellespesialisten

Lysaker Torg

Del

Estimert energiproduksjon: ca. 152 000 kWh
Installasjon: Høst, 2020
Installert effekt tak: 196,48 kWp
Type panel: 614 stk Jasolar 320Wp

Prosjekt i samarbeid med Storebrand eiendom hvor vi installerte solcelleanlegg på Lysaker torg 5, 15 og 25 med monitoreringsløsning vha. Solarlog. I tillegg installerte vi et snøsmelteanlegg på Lysaker torg 25.

 

Kontakter

Bilder

Om Solcellespesialisten

Solcellespesialisten
Solcellespesialisten
Dikeveien 52
1661 Rolvsøy

http://www.solcellespesialisten.no

Solcellespesialisten er en fullt integrert totalleverandør av solcelleanlegg i Norge. Selskapet er markedsleder i et svært attraktivt og raskt voksende marked. I 2018 ble selskapet kåret til årets Gaselle i Østfold og var samtidig blant de 10 raskest voksende selskapene i Norge det året. Selskapet er godt posisjonert for å fortsette veksten innenfor sine to kjerneområder; bedriftsmarked (ca. 70% av omsetning) og privatmarkedet (ca. 30% av omsetning).

Følg pressemeldinger fra Solcellespesialisten

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Solcellespesialisten på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Solcellespesialisten

Jan Wilhelmsen er ny administrerende direktør i Solcellespesialisten7.5.2024 10:02:53 CEST | Pressemelding

Fredrikstad, 07.05.24 - Styret i Solcellespesialisten har ansatt Jan Wilhelmsen som ny administrerende direktør i selskapet. Wilhelmsen vil tiltre stillingen 3. juni. Jan Wilhelmsen har mange års ledererfaring fra store selskaper. Med bakgrunn fra Elektroskandia, Bravida, og Telenor har Wilhelmsen sterk lederkompetanse innen elektrofag, produkt, marked, innkjøp og drift. - Styret er meget godt fornøyd med ansettelsen av Jan Wilhelmsen som ny administrerende direktør i Solcellespesialisten. Jans solide erfaring med prosjekter, installasjon, innkjøp og logistikk er akkurat det vi trenger for å kunne manøvrere i en relativt umoden bransje med sterk men uforutsigbar vekst, sier Espen Asheim, styreleder i Solcellespesialisten. - Jeg er svært glad for denne tilliten og ser frem til å ta fatt på oppgaven med dyktige og engasjerte kollegaer i Solcellespesialisten. Solcellespesialisten har sterke fagmiljøer og store vekstambisjoner, og jeg er overbevist om at vi skal nå våre høye ambisjoner i å

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye