Compass FairsCompass Fairs

Norges største reiselivsmesse TravelXpo inviterer til gründerprogram

Del
Reiselivet er i stadig utvikling og er avhengig av innovasjon og nye aktører. De reisende blir stadig mer nysgjerrige. Unike opplevelser og aktiviteter i ferien er selve drømmen for mange. Derfor vil nå teamet bak TravelXpo løfte frem reiselivsgründere under messen på Telenor Arena i januar 2023.

- Utviklingen av reiselivet får enda mer fart med nytt innhold, destinasjoner og aktiviteter. Her kommer gründerne inn som nyskapende innovatører. De legger grunnlaget for mange nye muligheter for både de reisende og bransjen som sådan, forteller Lise A. Smith, prosjektleder for TravelXpo som arrangeres av Compass Fairs.

- Vi utlyser derfor en gründerkonkurranse hvor én heldig reiselivsgründerspire kan vinne utstillerplass til publikumsmessen og billetter til bransjedagen under TravelXpo, fortsetter Lise. - Gründere innen reiseliv er et hjertebarn for oss. Uten disse stopper reiselivet opp.

Det finnes mange skjulte perler i Norge - perler som er avhengige av at noen tør å satse på nye prosjekter innen reiseliv. Dessuten ønsker vi å komme i kontakt med gründere som har startet spennende konsepter med reiser til utlandet. Gründerbedriften må være basert i Norge og ha norsk organisasjonsnummer. Ellers er det fritt frem å søke om å bli med i konkurransen.

Lise er entusiastisk: - Jeg gleder meg til å se alle bidragene som kommer inn! Det blir garantert vanskelig å velge kun én vinner, men vi håper å få mange bidrag, og ønsker alle lykke til i konkurransen.

TravelXpo har laget et eget gründerprogram, med svært rabatterte priser til de som ikke vinner. Da får alle gründerne i bransjen mulighet til å bli med oss, selv om de ikke vant denne gangen. 

Påmelding må skje senest 1. september 2022, og vinner kontaktes innen 1. oktober 2022 og offentliggjøres etter det.

Norges største reiselivsmesse TravelXpo arrangeres på Telenor Arena 13.-15. januar 2023. Her møter publikum bredden av reiselivet fra inn- og utland. Det hele starter fredag med en lukket bransjedag. Da inviterer TravelXpo, sammen med Innovasjon Norge, til foredrag og den offisielle åpningen av “Smaken av Norge-området". Lørdag og søndag er det publikums tur til å besøke messen på Telenor Arena. En lang rekke spennende utstillere fra inn- og utland og mange interessante foredrag og aktiviteter venter hele familien gjennom helgen.

Gründerspirer som ønsker å melde seg på konkurransen, finner mer informasjon og påmeldingsskjema på nettsiden TravelXpo 

Ved spørsmål, kontakt Lise A. Smith via e-post 

Kontakter

Bilder

Om Compass Fairs

Compass Fairs
Compass Fairs
Industriveien 19
2020 Skedsmokorset

+47 64 83 76 00http://www.compassfairs.no

Norges største reiselivsmesse TravelXpo ble arrangert første gang i januar 2020. TravelXpo arrangeres av Compass Fairs som også står bak Norges største Boligmesse.

Compass Fairs arrangerer flere messekonsepter i både Sverige, Danmark og Tyskland.

Bedriften er en ettertraktet totalleverandør innen arrangementer. Vi leverer alt av utstyr, og tilbyr prosjektering, design og produksjon til alle typer messer og eventer. Vår kompetanse og erfaring gjennom 25 år gjør oss til en partner for suksess.

Følg pressemeldinger fra Compass Fairs

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Compass Fairs på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Compass Fairs

Gjør smarte innkjøp på Boligmesse i Skarphallen nå til helgen!12.9.2023 07:00:00 CEST | Pressemelding

Vi nordmenn elsker å bruke høst og vinter på å pusse opp, male, fikse, og oppgradere hus, hytte og utemiljø. I disse tider er mange forsiktige med pengebruken, og ønsker å sikre at hver krone blir brukt fornuftig. Folk er opptatt av å sondere markedet, få inspirasjon, tips og råd fra eksperter, se og ta på produkter, før de investerer. Dette gjør Boligmesse til et ideelt sted, sier Ronny Bjørnsen, prosjektleder for Boligmesse.

Gjør smarte innkjøp på Boligmesse i Telenor Arena nå til helgen!5.9.2023 07:00:00 CEST | Pressemelding

Vi nordmenn elsker å bruke høst og vinter på å pusse opp, male, fikse, og oppgradere hus, hytte og utemiljø. I disse tider er mange forsiktige med pengebruken, og ønsker å sikre at hver krone blir brukt fornuftig. Folk er opptatt av å sondere markedet, få inspirasjon, tips og råd fra eksperter, se og ta på produkter, før de investerer. Dette gjør Boligmesse til et ideelt sted, sier Jon Egil Kraggerud, prosjektleder for Boligmesse.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom