Wanda

OBOS tilbyr 300.000 medlemmer ekstra bodplass i samarbeid med Wanda

Del
Wanda inngår samarbeid med OBOS som skal tilby medlemmene ekstra lagringsplass gjennom en «digital bod». Gjennom Wanda får OBOS-medlemmene nå ekstra bodplass gratis som en del av medlemskapet.
Lars Syse Christiansen, gründer og daglig leder i Wanda
Lars Syse Christiansen, gründer og daglig leder i Wanda

Framtidens byer trenger smarte løsninger som gjør det enkelt å bo i by for alle. Wanda har utviklet en egen løsning for OBOS-medlemmer som enkelt kan låse opp sin digitale bod med medlemsnummeret og slik få mulighet til gratis oppbevaring av to esker. 

– Medlemmene velger selv hvilke ting som skal oppbevares og hvor lenge. Tjenesten er enkel å bruke - du kan begynne med å sende en boks for å frigjøre litt plass, og  alt blir selvfølgelig både hentet og levert på døren, forklarer daglig leder i Wanda Lars Syse Christiansen. 

– For oss handler innovasjon om å utvikle tjenester som skaper reell verdi for medlemmene våre, og vi håper og tror at mange vil benytte seg av muligheten til å få tilgang til litt ekstra bodplass gjennom den digitale løsningen. Vi jobber hele tiden med å finne nye og nyttige tilbud, og har tro på at dette vil være midt i blinken for mange, sier direktør for medlemsvirksomhet Clarisse Aase Ovrum i OBOS. 

OBOS-tilbudet vil i første omgang tilbys til mer enn 300 000 medlemmer i Oslo, Akershus, Stavanger og Sandnes som foreløpig er de stedene Wanda leverer den nye bodtjenesten. 

Wanda ble lansert i Oslo høsten 2020 og gir kundene sine enkel tilgang til plassen de trenger, når de trenger det. Selskapet benytter ubrukte sentrale lokaler for å levere effektive og bærekraftige lagre. Det er enkelt, trygt og rimelig, og en viktig bidragsyter til fremtidens bærekraftige byer. 

– Når vi startet Wanda var målet å gjøre det enklere å bo i byen gjennom å gi alle rimelig og fleksibel tilgang på ekstra plass, og gjøre det enklere å ta vare på de tingene vi allerede har. Løsningen for OBOS er den første nyheten denne høsten, men plattformen vi bygger rommer mye og nye tjenester er på vei forklarer Karin Berg, vekstsjef i Wanda.

Med fire lokasjoner i drift, flere tusen gjennomførte bestillinger og frigjort plass verdt over 200 millioner har Wanda hatt en knallstart i Oslo og Stavanger. Nå gjør selskapet klart for videre ekspansjon: 

– Vi har en rask skalerbar forretningsmodell som vi nå forbereder for internasjonalisering, men først gleder vi oss til å ta imot mange OBOS-medlemmer, avslutter avslutter Berg.

Nøkkelord

Kontakter

Daglig leder Wanda, Lars Syse Christiansen

Bilder

Lars Syse Christiansen, gründer og daglig leder i Wanda
Lars Syse Christiansen, gründer og daglig leder i Wanda
Last ned bilde
Clarisse Aase Ovrum, direktør for medlemsvirksomhet  i OBOS
Clarisse Aase Ovrum, direktør for medlemsvirksomhet i OBOS
Last ned bilde

Lenker

Om Wanda

Wanda
Wanda
Brattbakken 10
1177 Oslo

+47 22 300 600http://wanda.space

Om Wanda (wanda.space)

Wanda ble startet av fem gründere med et felles mål om å gi folk i byen enklere, mer fleksibel og rimeligere tilgang på plass, når de trenger det. 

Det er trangt om plassen for mange og man bruker den lille bodplassen man har til oppbevaring av ting man sjelden trenger å ha fremme. I tillegg har bare én av tre Oslohusholdninger egen bil og kvadratmeterprisene stiger. Gjennom ulike sesonger og livshendelser endrer plassbehovet seg mye, enten på kort eller lang sikt. Da er Wanda et godt alternativ for å frigjøre verdifull plass hjemme og gi deg selv litt mer rom i hverdagen.

Tjenesten er enkel og rimelig, og med noen få klikk har du tilgang til akkurat den plassen du behøver. 

Eiendom og eiendomsutvikling står for 40% av energirelatert CO2 utslipp. Vi må bygge smartere og drifte mer effektivt hvis vi skal få redusert dette tilstrekkelig raskt, og Wanda øker utnyttelse av eksisterende eiendom som ikke blir brukt.

Samtidig bor en stor andel av befolkningen i både norske og europeiske byer trangt, og trangboddhet er en av faktorene i levekårsundersøkelsen fra desember 2020 peker på som utfordringer som må løses i framtidens byer. Wanda tilgjengeliggjør ekstra plass på en enkel og rimelig måte.

Følg pressemeldinger fra Wanda

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Wanda på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Wanda

Bærekraftsnyhet! Nå blir det like enkelt å reparere brukte klær som det er å kjøpe nytt.21.6.2023 12:12:38 CEST | Pressemelding

I samarbeid med Wanda kan ella&il kunder nå bestille klesreparasjon, - hentet og levert på døren. Det norske klesmerket ella&il har stort fokus på bærekraft og at klærne skal vare så lenge som mulig. Derfor bruker de stoff og materiale av høy kvalitet i alle deres kolleksjoner. Samtidig kan reparasjon, omsøm og andre skreddertjenester gjøre at klesplagget lever enda lenger.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye