Compass Fairs

Inspirasjon, nyheter og tips på Boligmesse i Runarhallen 3. – 5. mars

Del
Planlegger du å fornye inne eller ute, pusse opp, bygge på, bygge nytt eller bytte bolig? Helgen 3. – 5. mars er det tid for Boligmesse med 70 utstillere i Runarhallen i Sandefjord.
Tips, inspirasjon og gode tilbud er hva de besøkende får på Boligmessen. Foto: Bård Gundersen
Tips, inspirasjon og gode tilbud er hva de besøkende får på Boligmessen. Foto: Bård Gundersen

Compass Fairs er arrangør. – I år har vi med oss 70 utstillere med en god miks av produkter og tjenester, sier prosjektleder Toril Hallan, som lover en innholdsrik messe.

 – Våren er i anmarsj, og da er det mange som skal i gang med prosjekter inne og ute, enten hjemme eller på hytta. Et besøk på helgens Boligmesse gir mange muligheter til å gjøre kupp, bli inspirert og få eksperthjelp til å se løsninger til egne prosjekter. Ofte er det en prat med en ekspert som gjør at man kommer i gang!


Nytt kjøkken – eller gjenbruk?
I år har messen et godt tilbud til de som skal fornye et av boligens viktigste rom, kjøkkenet. - Her finnes noe for enhver smak og lommebok, enten man skal fornye kjøkkenet, eller investere i et helt nytt. Ekstra gøy er det at du kan få tilpasset noe unikt, eller få noe ikke alle andre har. Og for de som trenger nye hvitevarer, vanker det ekstra gode tilbud på messen, sier prosjektlederen.

Flis som skiller seg ut
Prosjektlederen anbefaler alle i oppussingsmodus å ta en titt innom leverandørene av flis.  – Kom og få en aha-opplevelse til både bad og kjøkken. Vi har med oss meget dyktige flisleverandører som har et utvalg utenom det vanlige – både når det gjelder størrelsen på flisene og de mange uttrykkene og stilene. Nyheter og inspirasjon til flislegging både ute og inne er også et stikkord her, tipser Hallan.

Nyheter til hage og utemiljø
Helgens Boligmesse har et godt utvalg for de som lengter etter vårens uteliv.
– Glassmesteren har tips til rekkverk og gjerder i glass, noe som blir stadig mer populært på hus, leiligheter og hytter. Drømmer du om hagestue for å utnytte uteplassen mer, er helgens Boligmesse rett sted å starte prosjektet, mener Hallan.

 – Og selvsagt har vi vårens nyheter innen hagemøbler. For de som planlegger basseng i hagen, tipser hun om nyheten «basseng for lommeboken». – Det er en pakkeløsning som gir omtrent halv pris av et prosjektert basseng, så her kan man få gode ideer.

Vinn et kjøkken verdt 150.000 kroner
I årets messekonkurranse kan man vinne et Epoq-kjøkken med hvitevarer fra Lefdal og Elkjøp verdt opptil 150.000,-. – Det er kort ventetid for den som blir finalist fra Sandefjord. Vinneren trekkes allerede søndag 12. mars, opplyser Hallan. – For å delta, er det bare å registrere seg på PC-ene vi har satt opp.

Bli motivert av Otto og gjør kupp
Man kan også møte motivatoren Otto Robsahm. - Han kommer lørdag og søndag, med foredrag og konkurranser som Handy Girl og det innendørs Ballongslippet, sier Hallan og oppfordrer alle til å ta seg en tur. - Kom og få tips og tilbud på alt fra bad, kjøkken, VVS, senger, byggevarer, hus- og hytte, solskjerming, varmepumpe, avløpsrensesystem, garasje og garasjeporter, elektro, garderobe, glass inne og ute, interiør og mye mer. 


Se messeavisen for program, tilbud og utstillere, og les mer på boligmesse.no


Åpningstider:
Fredag kl. 12 – 19  Lørdag kl. 10 – 18  Søndag kl. 10 – 17

Messekontakt/prosjektleder: 
Toril Hallan, mob. 907 73 789, e-post toril@boligmesse.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Tips, inspirasjon og gode tilbud er hva de besøkende får på Boligmessen. Foto: Bård Gundersen
Tips, inspirasjon og gode tilbud er hva de besøkende får på Boligmessen. Foto: Bård Gundersen
Last ned bilde
Lørdag kl. 15  arrangeres "Handy Girl" på Boligmessen. Vinneren får et verktøy fra Metabo. Otto Robsahm er konferansier. Foto: Boligmesse
Lørdag kl. 15 arrangeres "Handy Girl" på Boligmessen. Vinneren får et verktøy fra Metabo. Otto Robsahm er konferansier. Foto: Boligmesse
Last ned bilde
Den kreative handymannen Otto Robsahm holder foredrag både lørdag og søndag. Foto: Bård Gundersen
Den kreative handymannen Otto Robsahm holder foredrag både lørdag og søndag. Foto: Bård Gundersen
Last ned bilde
Helgens Boligmesse er en av 19 boligmesser i 2017. Arrangøren har opplevd økt kjennskap og mer besøk de siste fire årene. Foto: Bård Gundersen
Helgens Boligmesse er en av 19 boligmesser i 2017. Arrangøren har opplevd økt kjennskap og mer besøk de siste fire årene. Foto: Bård Gundersen
Last ned bilde

Dokumenter

Lenker

Om Compass Fairs

Compass Fairs
Compass Fairs
Industriveien 19
2020 Skedsmokorset

+47 64 83 76 00http://www.compassfairs.no

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert Boligmesse. Messen er landsdekkende, og høsten 2021 arrangeres 12 boligmesser fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Tilsvarende messer holdes i Sverige, Danmark og Tyskland.

Compass Fairs AS er en ettertraktet totalleverandør innen arrangementer. Vi leverer alt av utstyr, og tilbyr prosjektering, design og produksjon til alle typer messer og eventer. Vår kompetanse og erfaring gjennom 25 år gjør oss til en partner for suksess.

Følg pressemeldinger fra Compass Fairs

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Compass Fairs på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Compass Fairs

Gjør smarte innkjøp på Boligmesse i Skarphallen nå til helgen!12.9.2023 07:00:00 CEST | Pressemelding

Vi nordmenn elsker å bruke høst og vinter på å pusse opp, male, fikse, og oppgradere hus, hytte og utemiljø. I disse tider er mange forsiktige med pengebruken, og ønsker å sikre at hver krone blir brukt fornuftig. Folk er opptatt av å sondere markedet, få inspirasjon, tips og råd fra eksperter, se og ta på produkter, før de investerer. Dette gjør Boligmesse til et ideelt sted, sier Ronny Bjørnsen, prosjektleder for Boligmesse.

Gjør smarte innkjøp på Boligmesse i Telenor Arena nå til helgen!5.9.2023 07:00:00 CEST | Pressemelding

Vi nordmenn elsker å bruke høst og vinter på å pusse opp, male, fikse, og oppgradere hus, hytte og utemiljø. I disse tider er mange forsiktige med pengebruken, og ønsker å sikre at hver krone blir brukt fornuftig. Folk er opptatt av å sondere markedet, få inspirasjon, tips og råd fra eksperter, se og ta på produkter, før de investerer. Dette gjør Boligmesse til et ideelt sted, sier Jon Egil Kraggerud, prosjektleder for Boligmesse.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom