Huawei Norge

Web Summit 2022: Huawei viser frem imponerende vekst og innovasjon

Del

Oslo, Norge, 03. november 2022. Huawei, et av de ledende globale teknologiselskapene, annonserte en rekke forretningsoppdateringer og innovasjoner under sin årlige utviklerkonferanse HDC.Europe på Web Summit 2022. Over 200 utviklere og bedriftsledere deltok på konferansen hvor Huawei diskuterte HUAWEI Mobile Services (HMS) sin vekst, inkludert selskapets kommende teknologi og visjon for 2023.

William Tian President of Europe Huawei Consumer Business Group. Foto: Huawei
William Tian President of Europe Huawei Consumer Business Group. Foto: Huawei

– Huaweis visjon er å gi hver Huawei-bruker en god opplevelse med banebrytende teknologi på tvers av både maskin- og programvare. Integrering av våre innovative enheter og samarbeidende økosystem har blitt grunnlaget for suksessen til vår forbrukervirksomhet i Europa. Sammen med våre partnere har vi befestet vår posisjon som det tredje største globale mobile økosystemet, og vi er glade for å fortsette å innovere og vokse i dette mangfoldige markedet, sa William Tian, ​​president for Europa i Huawei Consumer Business Group.

AppGallery feirer imponerende vekst

AppGallerys topprioritet er investeringen i partnere for å bringe de beste appene til plattformen. Siden den globale lanseringen i 2018, har veksten av HMS Ecosystem skjedd med en imponerende hastighet. Ved utgangen av 3. kvartal 2022 hadde AppGallery mer enn 580 millioner månedlige aktive brukere, hvorav 45 millioner var i Europa.

I 2021 har AppGallery oppnådd 432 milliarder app-nedlastinger globalt, mens Huaweis globale utviklerfellesskap har vokst til over 6 millioner utviklere, noe som har resultert i at mer enn 220 000 apper er integrert med HMS Core. Antall apper som kan oppleves på HMS-smarttelefoner økte også med 147% i 2021.

Med sikte på å beholde og tiltrekke seg nye brukere, annonserte Huawei på HDC.Europe deres splitter nye AppGallery-lojalitetsprogram, som belønner brukere med en mengde av rabatter. Brukere kan gå opp i nivå og motta rabatter med økende verdi, laste ned nye apper og foreta kjøp i apper. I september 2022 ble AppGallery kåret til «Rising Star» av Newsweek på den ledende internasjonale varemessen for forbrukerelektronikk, IFA 2022, i Berlin. Prisen er et bevis på kvaliteten på plattformen og Huaweis app-partnere.

HUAWEI Ads sikrer kvalitetstrafikk og inntekter for partnere

Siden lanseringen i 2020 har HUAWEI Ads sitt annonsørnettverk blitt ni ganger så stort, og dekker nå over 200 reklamemarkeder. I mellomtiden har Huaweis utgivernettverk vokst med fire ganger, og forventer liknende vekst i 2023. HUAWEI Ads har nå over 60 sertifiserte byråer globalt, hvorav en tredjedel er i Europa, slik som AppSamurai og AVOW.

Kvalitetstrafikk og førstepartsdata er et sentralt fokus for HUAWEI-annonser, og denne forpliktelsen har allerede blitt anerkjent av bransjen. HUAWEI Ads kunngjorde nylig et partnerskap med Integral Ad Science – Top Brand Safety Partner globalt – for kvalitetskontroll av trafikk, og har også mottatt viktige industrisertifiseringer som IAB Europe Certified Vendor og TAG Certification Against Fraud. Kvaliteten på HUAWEI Ads-kampanjer har også blitt anerkjent av App Growth Awards og Digiday Awards, der Huawei er finalist.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

William Tian President of Europe Huawei Consumer Business Group. Foto: Huawei
William Tian President of Europe Huawei Consumer Business Group. Foto: Huawei
Last ned bilde
WebSummit_HMS apps beyond Ads
WebSummit_HMS apps beyond Ads
Last ned bilde
WebSummit_Huawei Ads
WebSummit_Huawei Ads
Last ned bilde
WebSummit_Loyalty Programme
WebSummit_Loyalty Programme
Last ned bilde
WebSummit_AG Growth
WebSummit_AG Growth
Last ned bilde

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Huawei er en global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordeler innen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloudcomputing. Huaweis 188 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte. 

 

For mer informasjon, besøk: https://consumer.huawei.com/no/

 

Følg oss på: 

Facebook: facebook.com/HuaweiDevice 

Twitter: twitter.com/HuaweiDevice 

YouTube: youtube.com/HuaweiDevice 

Instagram: instagram.com/huaweiconsumer 

Google+:  plus.google.com/+HuaweiDevice 

Følg pressemeldinger fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Huawei Norge

HUAWEI Ads presenterer globale samarbeid og innovative løsninger på bransjemessen DMEXCO22.9.2022 12:30:00 CEST | Pressemelding

Huawei Ads fortsetter å ekspandere i raskt tempo i Europa. Som neste steg i utviklingen av deres annonseøkosystem inngår selskapet nå nye samarbeid. På bransjemessen DMEXCO 2022 forteller Huawei mer om de nye partnerskapene, og et antall innovative og kreative løsninger som skal hjelpe utgivere og annonsører å finne nye målgrupper og styrke deres merkesikkerhet.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom