Huawei Norge

Watch GT2 Pro er Huaweis nye flaggskip i sportsklokkekategorien

Del

Har delikat design og avansert sport- og helsestyring, perfekt for deg som er aktiv.

10. september – Huawei Consumer Business Group lanserte i dag Huawei Watch GT2 Pro. Det er selskapets nyeste sportsklokke i den prisvinnende Watch GT2-serien, en av de mestselgende sportsklokkeseriene i verden. Med et robust og premium design, samt avansert måling av både trening, aktivitet og personlig helse, er den perfekt for treningsentusiaster og personer med ønske om en aktiv hverdag. Klokken leverer hele to ukers batterilevetid, har trådløs lading, og lar degfølge med på fysiske prestasjoner og helsestatus.

Design som er laget for å vare

Watch GT2 er en robust, men minimalistisk og komfortabel sportsklokke. Glasset er laget av safir som gir et hardere, mer holdbart eksteriør som beskytter mot riper. Klokkens chassis er laget av titan som gjør at den fungerer godt både i varme og kalde temperaturer.

Med over 200 digitale design å velge mellom, gir Watch GT2 rom for personlig tilpasning. Med Huawei Share-funksjonen, kan brukere med Huawei-telefon «tæppe» telefonen sin på klokken for å overføre bilder fra eget bildebibliotek, og dermed tilpasse urskiven ytterligere.

Over 100 treningsmoduser

Med over 100 treningsmoduser å velge mellom, passer klokken både for nybegynnere og erfarne atleter. Flere av disse modusene er nye i denne utgaven, som ski, snowboard og golf driving range. Ski-modusene følger blant annet brukerens gjennomsnittshastighet og distanse, samt kumulativ nedstigning og maksimal stigning, hjerterytme og oksygenmetning i blodet. Den tilbyr også talepåminnelser for å ytterligere øke kontroll og nøyaktighet. Golf driving range-modusen er ypperlig for golfperfeksjonister, da den analyserer brukerens svingtempo og hastighet, og til og med gir visuelle svingdemonstrasjoner på urskiven.

I tillegg til de nye sportsmodusene, fortsetter klokken å imøtekomme et variert utvalg av ekstremsport, fritidsaktiviteter, vannsport, ballspill og vinteridretter. Den tilbyr også automatisk gjenkjennelse av seks treningsmoduser. Til utendørs bruk kan du bruke sikkerhetsveiledningen for å holde deg oppdatert på vær og vind, soloppgang og solnedgang, månefase og tidevann, samt varsler om dårlig vær. Dette er spesielt nyttig i land som Norge med hyppig skiftende værforhold.

Det siste halvåret har treningsvanene endret seg. Mange trener mer alene og mer hjemme, noe som har ført til økt etterspørsel etter en digital personlig trener. Watch GT2 Pro leveres derfor med over ti løpeprogram forhåndsinstallert.

Profesjonell helseoppfølging

På den nye klokken er helsefunksjonene betydelig forbedret. Den oppgraderte pulsmålingsteknologien, Huawei TruSeen™ 4.0+, kombineres med et 6-i-1 LED-objektiv og safirglass for mer nøyaktige målinger. Klokken støtter også pulsmålinger i sanntid, enten du løper, svømmer eller bedriver andre aktiviteter. Den måler treningspuls, oksygenopptak, restitusjonstid og varsler deg om du skulle få for høy puls. Watch GT2 Pro støtter i tillegg 24-timers overvåking av hjertefrekvens, hvilepuls, søvnkvalitet, stressnivå, oksygenmetning i blodet (Sp02) og mye, mye mer.

Priser og tilgjengelighet

Huawei Watch GT 2 Pro kommer i to ulike modeller:

  • Sportsmodellen, som kommer i fargen night black
  • Classic-modellen, som kommer i fargen nebula grey.

Begge modellene er tilgjengelige fra 28. september i Norge.

Modell

Pris

HUAWEI WATCH GT 2 Pro Classic edition

NOK 3290

HUAWEI WATCH GT 2 Pro Sport edition

NOK 3290

Kontakter

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Om Huawei Consumer Business Group

Huawei er en global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordeler innen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloud computing. Huaweis 188 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte.

For mer informasjon, besøk: http://consumer.huawei.com/no

Følg oss på:

Facebook: facebook.com/HuaweiDevice

Twitter: twitter.com/HuaweiDevice

YouTube: youtube.com/HuaweiDevice

Instagram: instagram.com/huaweiconsumer

Google+: plus.google.com/+HuaweiDevice

Følg pressemeldinger fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Huawei Norge

Huawei lanserer flaggskip Gaming - og PC-skjermer: HUAWEI MateView serien markerer selskapets inntog på markedet for PC-skjermer2.6.2021 18:04:48 CEST | Pressemelding

Oslo, Norge, 2. juni 2021: Huawei, et ledende globalt teknologiselskap og selskapet bak verdens tredje største økosystem for smart forbrukerelektronikk, kunne under dagens globale event avsløre lanseringen av HUAWEI MateView GT og HUAWEI MateView. Lanseringen markerer en introduksjon av skjermer til selskapets PC-produktportefølje. MateView bringer videre kvalitetene kjent fra HUAWEI Mate-serien, med sin banebrytende teknologi, stor pålitelighet og enestående kvalitet. HUAWEI MateView GT Buet ultrawide skjerm gir en spektakulær opplevelse HUAWEI MateView GT er Huaweis første buede skjerm. Den buede 21:9, 34-tommers skjermen støtter en oppløsning på 3440x1440. Den er designet for å maksimere spillytelsen og skape en spektakulær underholdningsopplevelse for spillere. Når det gjelder fargeytelse, er HUAWEI MateView GT perfekt for spill og videoredigering, ettersom den støtter DCI-P3-fargespekter. Hvert enkelt panel er profesjonelt kalibrert for å ha Delta E-verdi på <2. Videre støtter HUA

Nye HUAWEI Watch 3-serien lanseres: Flaggskip sportsklokker med ultralang batteritid og e-sim2.6.2021 16:59:07 CEST | Pressemelding

Oslo, Norge, 2. juni 2021. Huawei, et ledende globalt teknologiselskap og selskapet bak verdens tredje største økosystem for smart forbrukerelektronikk, kunne under dagens globale lanseringsevent avsløre deres nyeste flaggskipserie bestående av to modeller: HUAWEI Watch 3 Pro og HUAWEI Watch 3. Sportsklokkene kommer med ultralang batteritid, e-sim og forskninsgbaserte helse- og treningsfunksjoner som hjelper brukeren med måling av treningsaktiviteter og helseparametere. Gjennom den nye serien lanserer Huawei for første gang klokker med en høypresisjons temperatursensor for måling av hudtemperatur. Andre nye funksjoner er håndvask- og falldetektor. Begge klokkene kjører på operativsystemet HarmonyOS, som gir brukeren en intuitiv og smart opplevelse.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom