Huawei Norge

Watch GT2 Pro er årets personlige smartprodukt

Del

For andre år på rad vinner Huaweis klokker pris i Elektronikkbransjens kåring. Watch GT2 Pro er «Årets personlige smartprodukt 2020/2021». Huawei Watch Fit, en rimeligere treningsklokke og MateBook X var også finalekandidater i sine kategorier.

Detaljhandlere, produsenter og Elektronikkbransjen kårer hvert år «Årets produkt» i ulike kategorier. Huawei Watch GT2 Pro vant prisen for «Årets personlige smartprodukt 2020/2021». Fagjuryens begrunnelse er følgende:

Juryen mener Huaweis nyeste smartklokke gir mye for pengene. Klokken kommer i to versjoner; klassisk og sport, hvor eneste forskjell er designet. Batteritiden er opp til to uker og klokken har flere enn 100 treningsmoduser, blant annet en golfmodus som analyserer svingestillingen, hastigheten og frekvensen. Via VO2max måler klokken oksygenforbruk under aerob/anaerob trening, og 24 timers pulsmåling, søvnmønster, stressnivå og oksygenmetning. Man kan lagre opptil 500 sanger direkte på klokken samt motta samtaler og sjekke historikk via tilkopling til mobilen med blåtann.

Dette er andre året på rad at en Huawei-klokke kåres til årets produkt i sin kategori. 

PR-sjef i Huawei, Anders Bigseth, var svært fornøyd med å kunne motta enda en pris fra bransjen.

− I et krevende år for Huawei varmer det å bli tildelt denne anerkjennelsen av fagjuryen. Og nå som Huawei stadig utvider produktsortimentet har vi håp om å hevde oss i enda flere kategorier i 2021.

Huawei var nominert med følgende produkter i følgende kategorier:

-          Huawei Watch GT2 Pro som vant “Årets personlige smartprodukt»

-          Matebook X Pro 2020 som var finalist i «Årets dataprodukt».

-          Huawei Watch Fit som var finalist i “Årets personlige smartprodukt»

Kontakter

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Huawei er en global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordeler innen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloud computing. Huaweis 188 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte. 

For mer informasjon, besøk oss på:

URL: http://consumer.huawei.com/no 

Følg oss på: 

Facebook: facebook.com/HuaweiDevice   

Twitter: twitter.com/HuaweiDevice  

YouTube: youtube.com/HuaweiDevice  

Instagram: instagram.com/huaweiconsumer  

Google+:  plus.google.com/+HuaweiDevice  

Følg saker fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Huawei Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom