Volvat Medisinske Senter AS

Volvat Medisinske Senter øker sin testkapasitet på Laguneparken og inviterer Bergen kommune til samarbeid

Del

Volvat har siden april, hatt avtale med fire bydeler i Oslo om drift av feberpoliklinikk. I forrige uke ble vi enige med Oslo kommune om testing for Covid-19 av 3.000 pasienter i uken. Nå vender vi oss til Bergen og tilbyr det samme.

Volvat opplever en strøm av henvendelser fra mennesker som ønsker å få utført en koronatest. For å møte dette behovet har vi snudd oss raskt rundt og omprioritert våre ressurser.

Fredag utvidet vi testteltet utenfor våre lokaler i første etasje i Laguneparken.

Testteltet ligger godt adskilt fra øvrig drift, slik at det er trygt for alle våre andre pasienter å komme til oss. I de nye fasilitetene kan vi per i dag teste rundt 1.500 personer i uken. I dag betaler pasientene selv for å teste seg.

Volvat har ytterligere en lokasjon i Bergen på Åsane senter. Også her jobber vi med å få opp et tilbud der testfasilitetene er fullstendig adskilt fra senterets øvrige tilbud. Det er nødvendig for å ivareta smittevernet og pasientsikkerheten på en god måte.

Bergen er i en spesielt vanskelig situasjon akkurat nå og Volvat ønsker å bidra.

Nå burde det ikke dreie seg om offentlig eller privat, men om at folk får den hjelpen de trenger, og at samfunnet har nødvendig testkapasitet til å følge og begrense smittespredningen på en best mulig måte.

Vi ønsker å stå side om side med våre kollegaer i den offentlige helsetjenesten for å håndtere denne krevende situasjonen på best mulig måte.

Kontakter

Per Helge Fagermoen
Administrerende direktør
Mobil: +47 996 90 309

Mille Celine Henriksen
Kommunikasjons- og markedssjef
Mobil: +47 930 99 013

Om Volvat Medisinske Senter AS

Volvat Medisinske Senter AS
Volvat Medisinske Senter AS
Borgenveien 2A
0303 Oslo

22 95 75 00http://www.volvat.no

Volvat Medisinske Senter er et av landets ledende private helseforetak

Vi har over 30 års erfaring med drift av helsetjenester og har et bredt tilbud av medisinske tjenester som strekker seg fra helsefremmende og forebyggende arbeid til behandling og rehabilitering. Volvat skal være et supplement og et alternativ til det offentlige helsevesen.

Volvat Medisinske Senter ble først etablert i Oslo i 1985 på Volvat i Oslo. I dag har Volvat åtte medisinske sentre i Oslo, Bergen, Fredrikstad, Moss (fra januar 2017), Hamar, Trondheim og Tromsø.

Volvat i Oslo, Trondheim og Bergen har sykehusgodkjenning, og kirurgiske avdelinger er ISO sertifisert. Alle sentrene er sentralt lokalisert