Volvat

Volvat kjøper Nordnorsk Hudlegesenter

Del

Volvat Tromsø styrker og øker det medisinske tilbudet innen dermatologi til pasientene i Nord Norge. – Vi ser et stort behov for private helsetjenester i hele regionen, sier Unni Gisletun, regionsleder ved Volvat Medisinske Senter som er et av landets ledende private helseforetak.

-Stor etterspørsel etter dermatologiske tjenester og lang ventetid i det offentlige helsevesenet i regionen, er årsaken til at vi satser og innlemmer alle de ansatte ved Nordnorsk Hudlegesenter inn i Volvat Medisinske senter, forklarer Gisletun. Vi gleder oss over avtalen og samarbeidet videre.

-Oppkjøpet vil både styrke etablerte tilbud og tilføre nye tjenester ved vårt senter. Pasientene vil få et bedre og bredere tilbud enn tidligere, og vil fremdeles få rask tilgang på spesialist uten henvisning. Dette er første steget i en prosess der vi fremover vil vurdere etablering av ytterligere tjenester innen blant annet allmenn medisin, psykisk helse og gynekologi, sier Gisletun.

Unikt fagmiljø

-Å bli en del av Volvats unike fagmiljø var en mulighet vi ikke kunne takke nei til, sier medgründer og daglig leder ved Nordnorsk Hudlegesenter, Elin Eikemo Ekornes. Senteret ble etablert i 2015 i samarbeid med Kjersti Danielsen. Med Volvat som eiere, gleder vi oss nå til å fokusere på pasientene, faget vårt og utvikle et behandlingstilbud vi opplever det er stor etterspørsel etter her i Nord Norge, sier Ekornes. De ansatte beholder sin etablerte arbeidsplass og går innunder Volvats faglige og administrative ledelse på det som blir Volvats andre senter i Tromsø.

Avtalen mellom dem gjelder fra 2. januar, 2019.

Bilde/ Rune Bertinussen/ NTB

Fv: Hudlege og gründer Nordnorsk Hudlegesenter, Elin E Ekornes, regionsleder Unni Gisletun og hudlege og gründer Nordnorsk Hudlegesenter Kjersti Danielsen.

Nøkkelord

Kontakter

Unni Gisletun: 905 50 890
Per Helge Fagermoen: 996 90 309

Bilder

Om Volvat

Volvat
Volvat
Borgenveien 2A
0370 Oslo

http://www.volvat.no

Volvat Medisinske senter

Volvat Medisinske senter er Norges første private sykehus har over 30 års erfaring med å tilby pasienter ulike helsetjenester og redusere helsekøer. Volvatgruppen er et av landets ledende private helseforetak og er tilstede for pasienter over hele landet ut med 14 sentre plassert i Oslo, Fredrikstad, Moss, Hamar, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø.

Sentrene har et bredt tilbud av medisinske tjenester som strekker seg fra helsefremmende og forebyggende arbeid til behandling og rehabilitering.

Volvat eies av Ramsay Health, som også driver store sykehus og medisinske sentere i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Italia, Malaysia, Singapore, Indonesia og Australia

Volvat har sykehusgodkjenning i Oslo, Fredrikstad, Bergen, Trondheim, Tromsø. Volvats kvalitetsstrategi bygger på gruppens visjon ”Alltid til hjelp” og overordnet strategi forankret i moderne medisin og moderne ledelse.

Volvat er kompromissløse når det gjelder pasientsikkerhet, kvalitet i leveransen og kontinuerlig forbedring av våre tjenester. Derfor er alle våre kliniske avdelinger ISO-sertifisert etter kvalitetsstandarden 9001:2015 og miljøstandarden 14001:2015.

Volvats administrerende direktør er Per Helge Fagermoen

Følg saker fra Volvat

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Volvat på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Volvat

Huden bør sjekkes en gang i måneden!15.3.2019 08:51:40 CETPressemelding

Nordmenn oppsøker lege for sin hudkreft for sent. Jo raskere du kommer til behandling, jo høyere sannsynlighet er det for at du blir helt frisk og overlever. - Hudsjekken bør gjennomføres en gang i måneden, sett av en fast dag, oppfordrer hudlege Sidsel Haug ved Volvat Medisinske Senter. Det er mange steder på kroppen det er vanskelig å undersøke selv, derfor oppfordrer vi folk til å sjekke hverandre, besteforeldre og venner!

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom