Volvat

Volvat kjøper Argus Syn og vokser innen syn- og øyehelse

Del
Volvat Medisinske Senter utvider nå sin virksomhet innen øyehelse ved å overta og integrere driftskonseptet til Argus Syn. Dermed tilføyes synskorrigering ved hjelp av laser- og linseoperasjon inn i Volvats satsning innen syn- og øyehelse.
Administrerende direktør i Volvat gruppen, Per Helge Fagermoen
Administrerende direktør i Volvat gruppen, Per Helge Fagermoen

– Et marked i vekst med økt etterspørsel etter synskorrigering med laser- og linseoperasjoner gjør at vi ved å kjøpe opp Argus Syn tilfører innovativ og erfaringsbasert kompetanse. På denne måten blir vårt tilbud til pasientene innen syn- og øyehelse komplett fra første dag, sier administrerende direktør Per Helge Fagermoen. 

Volvat skal vokse innen syn- og øyehelse

-Dette er en naturlig satsning etter oppkjøpet av Orbita Øyelegesenter for to år siden. Syn -og øyehelse er et område som Volvats skal vokse ytterligere på i tiden  fremover gjennom å gradvis bygge opp tilbudet over hele landet. Fra nyttår jobber det hele 38 personer innen dette fagområdet i Volvat, forklarer Fagermoen.

Kvalitet og innovasjon Klinikken Argus Syn har Norges lengste erfaring innen synskorrigerende operasjoner og tilbyr unike behandlingsmetoder med den nyeste teknologien i markedet.  -  Vi deler ambisjoner og verdier forankret i pasientsikkerhet, kvalitet og innovasjon med Volvat.  Volvats brede og nasjonale satsning innen vårt område gjør det riktig å satse videre sammen, sier Marianne Pettersen, daglig leder i Argus Syn. 

Ambisiøse mål Øyelege og pionér i Norden innen synskorrigerende kirurgi, Willy Pettersen og alle de øvrige ansatte, ble innlemmet i Volvatgruppen 2. januar, og vil jobbe ut fra eksisterende lokaler i Lille Grensen. Dermed har Volvat Medisinske senter nå fire sentre i Oslo. – Både Volvat og Argus Syn er etablert i et privatbetalende marked som krever korte ventetider og kontinuerlig kvalitetsorientering innen tilbud og tjenester. Vi er ambisiøse og vi ser frem til å nå våre mål sammen, avslutter Fagermoen.  

Bildetekst: «Vi deler ambisjoner og verdier forankret i pasientsikkerhet, kvalitet og innovasjon med Volvat, sier Marianne Pettersen, daglig leder i Argus Syn.

Bildetekst: «Syn -og øyehelse er et område som Volvats skal vokse ytterligere på i tiden  fremover gjennom å gradvis bygge opp tilbudet over hele landet, sider Per Helge Fagermoen, administrerende direktør i Volvat Medisinske Senter.

Nøkkelord

Kontakter

Per Helge Fagermoen, administrerende direktør Volvat-gruppen:
996 90 309

Bilder

Administrerende direktør i Volvat gruppen, Per Helge Fagermoen
Administrerende direktør i Volvat gruppen, Per Helge Fagermoen
Last ned bilde
Daglig leder Argus Syn Marianne Pettersen
Daglig leder Argus Syn Marianne Pettersen
Last ned bilde

Om Volvat

Volvat
Volvat
Borgenveien 2A
0370 Oslo

http://www.volvat.no

Fakta/ Volvat Medisinske senter 

Volvat Medisinske Senter ble etablert i 1985 og er Norges første private sykehus.  I dag er Volvatgruppen er et av landets ledende private helseforetak og er tilstede for pasienter over hele landet ut med 15 sentre plassert i Oslo, Fredrikstad, Moss, Hamar, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø.

Sentrene har et bredt tilbud av medisinske tjenester som strekker seg fra helsefremmende og forebyggende arbeid til behandling og rehabilitering. 

Volvat eies av Ramsay Health, som også driver store sykehus og medisinske sentere i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Italia, Malaysia, Singapore, Indonesia og Australia. 

Volvat har sykehusgodkjenning i Oslo, Fredrikstad, Bergen, Trondheim, Tromsø. Volvats kvalitetsstrategi bygger på gruppens visjon ”Alltid til hjelp” og  overordnet strategi forankret i moderne medisin og moderne ledelse.

Volvat er kompromissløse når det gjelder pasientsikkerhet, kvalitet i leveransen og kontinuerlig forbedring av våre tjenester. Derfor er alle våre kliniske avdelinger ISO-sertifisert etter kvalitetsstandarden 9001:2015 og miljøstandarden 14001:2015.

Volvats administrerende direktør er Per Helge Fagermoen

Følg pressemeldinger fra Volvat

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Volvat på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Volvat

Huden bør sjekkes en gang i måneden!15.3.2019 08:51:40 CET | Pressemelding

Nordmenn oppsøker lege for sin hudkreft for sent. Jo raskere du kommer til behandling, jo høyere sannsynlighet er det for at du blir helt frisk og overlever. - Hudsjekken bør gjennomføres en gang i måneden, sett av en fast dag, oppfordrer hudlege Sidsel Haug ved Volvat Medisinske Senter. Det er mange steder på kroppen det er vanskelig å undersøke selv, derfor oppfordrer vi folk til å sjekke hverandre, besteforeldre og venner!

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye