Volvat Medisinske Senter AS

Volvat kjøper Helsetelefonen

Del

Volvat Medisinske Senter kjøper Helsetelefonen, og styrker tilbudet til sine pasienter. Helsetelefonen er et nasjonalt e-helseselskap som har rådgitt og veiledet pasienter i privat- og bedriftsmarkedet i over 14 år.

Et unikt konsept

Helsetelefonen har lang erfaring med telemedisin og digitale helsetjenester og var i 2007 Norges første private leverandør av nettbaserte helsetjenester. Helsetelefonen har hatt over 1 million konsultasjoner med svært fornøyde pasienter og er i dag blant Norges ledende e-helseselskaper.

Helsetelefonen er åpen 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Erfarne og dyktige sykepleiere gir råd og veiledning på helserelaterte spørsmål. Ved behov opprettes kontakt med lege.

Over 1,5 millioner husstander er tilknyttet tjenesten gjennom flere av de største forsikringsselskapene i Norge.

Volvat – et naturlig valg

Helsetelefonen har hatt et godt og nært samarbeid med Volvat siden 2011.

- Da Helstelefonens tidligere styre og eiere besluttet å styrke selskapets medisinske fagmiljø og tjenestetilbud ytterligere, fant vi den beste partneren i Volvat. Som integrert del av det høykompetente medisinske fagmiljøet i Volvat er Helsetelefonen overbevist om at eksisterende tjenestetilbud vil bli enda bedre. Sammen vil vi utvikle nye, gode og innovative e-helsetjenester til det beste for et samlet helse-Norge, sier daglig leder i Helsetelefonen Jan Einar Vaage.

Pasienten i sentrum

Dette oppkjøpet er strategisk viktig og gjør oss enda bedre i stand til å gi et godt tilbud til pasientene våre. Vi er opptatt av at alle skal få tilgang på vår helsehjelp når de trenger det, der de er. Helsetelefonens tjenester utfyller og styrker oss i dette, uttaler Per Helge Fagermoen, adm.dir. i Volvat.

- Vårt totale tilbud til befolkningen blir nå enda bredere. Vi er stolte av å tilby tjenester med svært høy kvalitet og korte ventetider innenfor de fleste medisinske fagområder. Helsetelefonen er et solid tilskudd til Volvat-familien og vi ønsker dem hjertelig velkommen, fortsetter Fagermoen.

Kontakter

Per Helge Fagermoen, adm.dir. Volvat-gruppen
Mobiltelefon: 996 90 309

Bilder

Per Helge Fagermoen
Per Helge Fagermoen
Last ned bilde
Jan Einar Vaage
Jan Einar Vaage
Last ned bilde

Om Volvat Medisinske Senter AS

Volvat Medisinske Senter AS
Volvat Medisinske Senter AS
Borgenveien 2A
0303 Oslo

22 95 75 00http://www.volvat.no

Volvat Medisinske Senter ble etablert i 1985 og er Norges første private sykehus. I dag er Volvatgruppen et av landets ledende private helseforetak og er til stede for pasienter over hele landet.

Volvat har 19 sentre plassert i Oslo, Fredrikstad, Moss, Hamar, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø. Sentrene har et bredt tilbud av medisinske tjenester som strekker seg fra helsefremmende og forebyggende arbeid til behandling og rehabilitering. Volvat har sykehusgodkjenning i Oslo, Fredrikstad, Bergen, Trondheim og Tromsø.

Volvat eies av Ramsay Health, som også driver store sykehus og medisinske sentre i Sverige, Danmark, Frankrike, Storbritannia, Italia, Malaysia, Singapore, Indonesia og Australia.

Volvats kvalitetsstrategi bygger på gruppens visjon «Alltid til hjelp» som utgjør fundamentet i selskapet, forankret i moderne medisin og moderne ledelse. Volvat er kompromissløse når det gjelder pasientsikkerhet, kvalitet i leveransen og kontinuerlig forbedring av alle tjenester. Derfor er alle kliniske avdelinger ISO-sertifisert etter kvalitetsstandarden 9001:2015 og miljøstandarden 14001:2015.

Volvats administrerende direktør er Per Helge Fagermoen.

Følg pressemeldinger fra Volvat Medisinske Senter AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Volvat Medisinske Senter AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Volvat Medisinske Senter AS