Sony Music Norway

Velment spark bak fra Emma Schneider

Del

"Best You'll Ever Have" er oppfølger til Emmas P3-listede debut "Are You Kidding Me?", og er ment som en skikkelig boost til dem som har fått hjertet knust og trenger hjelp til å komme seg videre i livet.

Best You'll Ever Have artwork
Best You'll Ever Have artwork

Da Emma Schneider debuterte som artist med «Are You Kidding Me» gikk det veldig bra, uten at Emma helt skjønte det selv. 

«Tilbakemeldingene fra følgerne mine betyr utrolig mye for meg, og når de kom med alle de fine meldingene og skikkelig positiv respons på låten så ga det meg en utrolig boost. Tenk at jeg har så mange gode mennesker i ryggen, folk som heier på meg! Jeg forholdt meg nok mest til det og forsto ikke så mye av hva Ukas Låt på P3 var, eller plasseringer på Spotify. Men fikk det heldigvis forklart sånn at jeg skjønte at støtte fra dem er både stort og kult, så er naturligvis evig takknemlig for det også. Jeg fikk rett og slett en veldig fin og trygg start og har veldig lyst til å fortsette på denne spennende reisen!»

Fortsettelsen, den kommer nå. Låten «Best You’ll Ever Have» er en låt hvor Emma selv har hatt en større finger med helt fra start.

«Anders og Oskar hadde en haug utrolig kule skisser og demoer, og som da jeg hørte Are You Kidding Me? så klikket det med det samme når jeg hørte utkastet til BYEH. Forskjellen var at AYKM? var helt fiks ferdig, og vi bare justerte den litt for å passe meg enda bedre. Mens dette var veldig uferdig, så jeg fikk være med på store deler av skriveprosessen for BYEH og det var skikkelig gøy!»

Helt ærlig, «Best You’ll Ever Have» høres kanskje mer sinna enn gøy ut, eller? 

«Ja! Dette er en fuck you-sang! Sangen som skal få den som har dumpa deg til å synes synd på seg selv fordi de mistet deg, og som skal minne deg på at du skal være glad du er kvitt dem. Det er en låt til alle som føler, eller har følt, at de ikke er bra nok fordi en dust ditcha dem for en annen. Denne låta er en langfinger til dustene, og en påminnelse om at du er bra og de kan bare ha det så godt!»

Emma har innrømmet at hun kan være ganske sjalu av seg og sier selv at «Best You’ll Ever Have» absolutt er representativ for hva hun skriver.

«Er det ikke sånn at man skriver mest når man har det kjipt? Litt sjalusi og sinne er OK, alle følelser må få plass, men hvis jeg kjenner på mye av de negative følelsene så er det fint å skrive det av seg.»

Og er det en spesiell grunn for at «Best You’ll Ever Have» kommer nå på høsten?

«Altså, høsten kan være dritt selv uten kjærlighetssorg. Det er mørkt, det er vått, det er kaldt og for mange kan det gi en sånn dyster og tom følelse. Og hvis du har kjærlighetssorg på toppen av det... Det jeg kan si er at du ikke bare skal spille triste sanger som trekker deg enda lengre ned. Boost deg opp med å lage en spilleliste som rekker finger’n til eksen og får deg til å føle deg bedre. Det er en sånn låt dette skal være. En låt som gir energi og løfter deg når du er nede!»

Selv har Emma en forkjærlighet for russelåter når hun skal komme i humør. Og det aller beste er TikTok, ostesmørbrød (hennes spesialitet) og kvalitetstid med dem hun er glad i. 

«Nærhet er så viktig. Jeg er heldig og har familie og en kjæreste jeg kan være med. Men du er ikke ensom hvis du har et kjæledyr, og det er veldig sunt å ta vare på noen andre enn seg selv. Ikke stresse for mye for stress bare skaper mer stress og løser ikke problemer. For selv om det er klisje så er det jo sånn at det enten går bra, eller så går det over. Høsten og vinteren kan bli mørk, men så blir det vår og sommer igjen. Både bokstavelig og metaforisk. Så vær litt raus og snill med deg selv og andre. Bare ikke med kjipe ekser. De kan godt få ha det litt ekstra dritt en stund.»

Sammen med produsentduoen Anders og Oskar aka LAVIN har Emma laget låten som sparker sand i trynet på eksen i det du beveger deg videre i livet. BYEH BYEH!

Fra fredag 8. oktober slipper Emma Schneider «Best You’ll Ever Have» aka hjertemedisin med attitude til deg som trenger akkurat det. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Best You'll Ever Have artwork
Best You'll Ever Have artwork
Last ned bilde
Emma Schneider (c) Julie Hrncirova
Emma Schneider (c) Julie Hrncirova
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Skinny Days teamer opp med CLMD og JOP på en ekte EDM-perle24.9.2021 08:00:00 CEST | Pressemelding

Den multi-platinum streamede produsent-duoen Skinny Days er tilbake med enda en øre-orm av en sang. Sist gang Skinny Days teamet opp med CLMD resulterte det i låten «Voices In My Head» som i skrivende stund er streamet over 17 millioner ganger på Spotify. Fredag 24. september slipper de «You Dont Have A Heart», en låt om uforløst kjærlighet. Denne gangen har de også tatt med seg den unge, fremadstormende artisten JOP på silkemyk balsam-vokal.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom