Coca-Cola European Partners Norge

Urban med ny Coca-Cola kolleksjon

Del

Den norske sneaker- og sportsfashionkjeden Urban gjør et nytt samarbeid med Coca-Cola. Kolleksjonen fokuserer på den ikoniske logoen, og har tydelig preg av det hyperaktuelle 90-tallet.

Urban slipper nå sin andre Coca-Cola kolleksjon, med eksklusive pieces for både gutter og jenter; alt fra denimjakker til badedrakter.

Kolleksjonen er full av 90-tallsreferanser, og iøynefallende bruk av den ikoniske logoen. Carl-Henrik Hallén er designeren som har formet den nye kolleksjonen – han er entusiastisk rundt samarbeidet.

– Vi har fått muligheten til å grave i det grafiske arkivet hos Coca-Cola, og har løftet frem klassiske 90-tallselementer. De preger kolleksjonen grafisk, men også når det gjelder valg av farger og modeller, sier Hallén. Designeren fortsetter:

– Det er spennende å jobbe med en så ikonisk merkevare som Coca-Cola, samtidig som jeg også har angrepet oppgaven med respekt for den lange historien som knytter seg til nettopp denne merkevaren, avslutter Carl-Henrik Hallén.

– Coca-Cola, og vår ikoniske logo, har spilt en rolle i moderne popkultur gjennom flere tiår, og vi synes det er spennende å se hvordan designeren tolker dette. Kolleksjonen er kjempefin, det blir spennende å se responsen. Jeg håper og tror den vil treffe mange, sier Johanna Kosanovic, markedssjef for Coca-Cola i Norge.

Den nye Coca-Cola kolleksjonen selges eksklusivt i Urban sine butikker og webstore.

For mer informasjon, vennligst kontakt

Bilder

Dokumenter

Om Coca-Cola European Partners Norge

Coca-Cola European Partners Norge
Coca-Cola European Partners Norge
Robsrudskogen 5
1471 Lørenskog

+47 67 92 40 50http://www.coca-cola.no

Om Coca-Cola Company Norge og Coca-Cola European Partners Norge

The Coca-Cola Company (TCCC) er verdens ledende produsent av alkoholfrie drikkevarer. Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA, og i Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Company Norge eier og leder merkevarene mens Coca-Cola European Partners Norge AS (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola®, Coca-Cola uten sukker, Coca-Cola light®, Fanta®, Sprite®, Sprite zero®, Urge, TAB X-tra®, Glaceau Smartwater®, bonaqua®, Adez®, fuzetea®, Honest®, Powerade®, Minute Maid®, Kuli®, CHAQWA®. Coca-Cola European Partners Norge har i overkant av 600 ansatte i Norge, og Coca-Cola Company Norge har rundt 10 ansatte.

Se www.coca-cola.no for mer informasjon.

Følg saker fra Coca-Cola European Partners Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coca-Cola European Partners Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coca-Cola European Partners Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom