Opplysningskontoret for frukt og grønt

Uansett om du feirer Thansgiving eller ikke; en fin anledning til et festmåltid

Del

Det er tilbehøret som gjør kalkunmåltidet til et festmåltid. Det er ikke så veldig mange som markerer Thanksgiving i Norge, men et godt måltid passer alltid, mener Toril Gulbrandsen, matfaglig rådgiver fra Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG).

Det er lite som er så godt som hasselbackpoteter.
Det er lite som er så godt som hasselbackpoteter.

– Høsten er en perfekt tid å kombinere deilige rotgrønnsaker, norske epler, poteter og rosenkål, enten som en del av kalkunmåltidet om du feirer Thanksgiving, eller om bare har lyst på et godt måltid med kalkun. Tilbehøret som anbefales til kalkunmåltidet kan like godt serveres til vilt. Hassebackpotet og hasselbackgulrot passer også spesielt godt til hvit fisk, sammen med en god saus, anbefaler Gulbrandsen.

Det beste tilbehøret:

Rosenkål med bacon og valnøtter

Hvis du vil se dette innholdet fra streamproduction.imageshop.no, gi ditt samtykke øverst på denne siden.

Ovnsbakt rosenkål med honning og mandelflak

Hvis du vil se dette innholdet fra streamproduction.imageshop.no, gi ditt samtykke øverst på denne siden.

Hasselbackpoteter

Hvis du vil se dette innholdet fra streamproduction.imageshop.no, gi ditt samtykke øverst på denne siden.

Honningstekte epler og purre

Hvis du vil se dette innholdet fra streamproduction.imageshop.no, gi ditt samtykke øverst på denne siden.

Hasselbackgulrot

Hvis du vil se dette innholdet fra streamproduction.imageshop.no, gi ditt samtykke øverst på denne siden.

Lune desserter

Gresskarpai

Hvis du vil se dette innholdet fra streamproduction.imageshop.no, gi ditt samtykke øverst på denne siden.

Bakte epler med krem

Hvis du vil se dette innholdet fra streamproduction.imageshop.no, gi ditt samtykke øverst på denne siden.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Det er lite som er så godt som hasselbackpoteter.
Det er lite som er så godt som hasselbackpoteter.
Last ned bilde
Lun rosenkål med bacon og valnøtter.
Lun rosenkål med bacon og valnøtter.
Last ned bilde
Ovnsbakt rosenkål med honning og mandelflak.
Ovnsbakt rosenkål med honning og mandelflak.
Last ned bilde
Honningstekte epler og purre er perfekt til kalkun og annet hvitt kjøtt, skinkestek og også til juleribba.
Honningstekte epler og purre er perfekt til kalkun og annet hvitt kjøtt, skinkestek og også til juleribba.
Last ned bilde
Også gulroten kan tilberedes på hasselback-vis! Med sitron, honning og smør, en perfekt kombinasjon.
Også gulroten kan tilberedes på hasselback-vis! Med sitron, honning og smør, en perfekt kombinasjon.
Last ned bilde
Hva med gresskarpai som dessert?
Hva med gresskarpai som dessert?
Last ned bilde
Bakte epler med kanel, mandelflak og krem
Bakte epler med kanel, mandelflak og krem
Last ned bilde

Lenker

Om Opplysningskontoret for frukt og grønt

Opplysningskontoret for frukt og grønt
Opplysningskontoret for frukt og grønt
Håndverksveien 31
1405 LANGHUS

23 24 94 00https://www.frukt.no/

Opplysningskontoret for frukt og grønt arbeider for å inspirere hele Norges befolkning til mer fargerike måltider med frukt, bær og grønnsaker.

Vårt arbeid er nøytralt uten hensyn til merkevarer. Vår hovedstrategi er å stimulere til "5 om dagen" for hele Norges befolkning, ved å fylle halve tallerkenen med grønt. Vi fremhever fordelene ved produksjon av frukt, bær, grønnsaker og poteter i Norge.  

Følg pressemeldinger fra Opplysningskontoret for frukt og grønt

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Opplysningskontoret for frukt og grønt på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Opplysningskontoret for frukt og grønt

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom