Huawei Norge

To Oslo-bedrifter til topps i nordisk teknologikonkurranse

Del

På en konferanse i regi av Huawei Enterprise Nordic møttes over 100 partnere i Stockholm for å diskuterte nye produkter og tjenester. Her gikk to norske bedrifter helt til topps da de beste selskapene skulle kåres.

Erik Hovstad og resten av NetNordic mottar årets partnerpris
Erik Hovstad og resten av NetNordic mottar årets partnerpris

Det var Oslo-bedriftene NetNordic Group og Proact IT som stakk av med gull da Huawei i Norden skulle dele ut pris til sine beste samarbeidspartnere. De to norske selskapene var best innenfor sine to respektive kategorier.

- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet vi har med Huawei og er stolte over å motta prisen. Vi har et felles mål om å levere de beste løsningene til kundene, sier Erik Hovstad, Head of Product and Architecture Networking i NetNordic.  

Huawei har en lang historie i Norge og resten av Norden. I løpet av de mer enn 20 årene selskapet har vært her, har forholdet til lokale og regionale partnere vært sentralt i virksomheten. Huawei Horizon-konferansen er en viktig del av dette, der utfordringer blir diskutert og relasjoner styrket for arbeidet med en smart, grønn, digital fremtid.  

– Huawei Horizon er den viktigste konferansen vi arrangerer i løpet av året fordi den retter sin inn mot alle våre partnere. Vi er opptatt av å bygge langiktige relasjoner med våre partnere. Uten dem ville vi ikke vært her i dag. Å endelig kunne sees fysisk etter to år med pandemi er selvfølgelig en fantastisk følelse som gjør årets konferanse enda mer spesiell, sier Gabriel Zhou, nordisk kanaldirektør Huawei Enterprise. 

Under konferansen lanserte Huawei Enterprise en rekke nye produkter som en ny Low-Carbon Intelligent Campus Network-løsning for nettverksbygging, en ny CloudFabric Easy-løsning for minidatasenternettverk og OceanProtect for beredskapskommunikasjon 

I likhet med tidligere utgaver av Huawei Horizon ble Golden Dragon Award tildelt de mest fremragende partnerne i 2021 i en rekke forskjellige kategorier.  


Alle vinnere av Golden Dragon Award:
 

  • NetNordic Group AS, Service Capability Partner of the Year  
  • Proact IT Norway AS, Data Center Partner of the Year     
  • TranstemaFiberdata AB, Networking Partner of the Year
  • Pedab Sweden AB, Distributor of the Year
  • B2B IT-Partner AB, Growth Partner of the Year
  • Loihde Trust, MSP Partner of the Year
  • Loihde Trust, Partner of the Year              

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Erik Hovstad og resten av NetNordic mottar årets partnerpris
Erik Hovstad og resten av NetNordic mottar årets partnerpris
Last ned bilde

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Følg pressemeldinger fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Huawei Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom