Huawei Norge

To nye premium-laptoper fra Huawei

Del

Huawei lanserer helt nye Matebook 14 og en oppgradert Matebook 13. Dette er laptoper rettet mot brukere som stiller høye krav til design, vekt og framtidsrettet funksjonalitet.

Den helt nye MateBook 14 er flaggskipet i serien og kompletterer Huaweis utvalg av bærbare datamaskiner i premiumsegmentet. MateBook 14 kommer med en FullView-skjerm, kraftig ytelse, ekstrem bærbarhet, god byggekvalitet og et elegant utseende. MateBook 14 er utstyrt med tiende generasjon Intel® Core M, MX350 diskret grafikk, 16 GB RAM, 2K FullView-skjerm med Multi-touch og Huawei Share.

- Huaweis nye bærbare datamaskin er utstyrt med den tiende generasjonen Intel® Core ™, som gjør den raskere, mer energieffektiv og gir den økt kapasitet. Intel-prosessoren er grunnlaget for høy ytelse, fantastisk design og lang batterilevetid, sier Thomas Melzer, Technical Solution Specialist hos Intel.

- MateBook 14 er en moderne PC som kombinerer de beste funksjonene i Windows 10. Alt fra smidig innlogging med Windows Hello til berøringsskjerm for å slippe kreativiteten løs. Kombinert med høy ytelse og et tynt bærbart design, tilbyr MateBook 14 en fantastisk Windows-opplevelse, sier Anders Wistam, Nordic Channel Sales Lead OEM hos Microsoft.

Flaggskipsmodellen Matebook 14 er perfekt for produktive oppgaver. Laptopen er utstyrt med en FullView-skjerm og en topp- og sideramme på bare 4,9 mm. Dette gir et skjerm-til-kropp-forhold på 90 prosent, og en effektiv arealutnyttelse. MateBook 14 utstyrt med en 3: 2-skjerm, som øker skjermområdet med 8,4 prosent sammenlignet med de vanligste 16: 9-skjermene.

Matebook 14 har en 2K-skjerm, et steg opp fra Full HD-skjermer. FullView-skjermen støtter en oppløsning på opptil 2160x1440, ved 185ppi. Den støtter også 100 prosent av sRGB-fargerommet, et kontrastforhold på 1000: 1 og har en maksimal lysstyrke på opptil 300 nits- noe som gir liv som innhold og bilder, samtidig som det gjør det enklere for brukere å redigere filmer eller grafisk innhold.

MateBook 14 har berøringsskjerm. I tillegg til høy presisjon med multi-touch, har den støtte for å ta skjermbilder å sveipe nedover på skjermen med tre fingre. MateBook 14 er designet med konseptet "Pure & Invisible" og har et elegant, minimalistisk metallisk understell, som er sandblåst for å skape en myk matt finish. Laptopen veier bare 1,53 kg og måler 307,5 ​​x 223,8 x 15,9 mm.

Huawei MateBook 14 er utstyrt med en tiende generasjons Intel Core-prosessor. I tillegg til en oppgradert prosessor, har Huawei MateBook 14 opptil 16 GB dobbeltkanals RAM og en PCIe SSD-stasjon for jevn og stabil ytelse. Huawei MateBook 14 har 25W-versjonen av NVIDIA GeForce MX 350 GPU med 2 GB GDDR5 grafikkminne. Grafikkprosessoren gjør det mulig for kreative brukere å vise frem ferdighetene sine enten de er grafikk eller video.

Huawei Shark Fin Fan 2.0 har større vifteblad enn forgjengeren. Dette gir bedre kjøling sammenlignet med forrige generasjons vifte. Smart styring overvåker temperaturen i laptopen og justerer viftene i sanntid for optimal kjøling uten unødvendig støy.

Huawei MateBook 14 har et batteri på 56Wh som sammen med smarte energisparende funksjoner sikrer lang batterilevetid. Med MateBook 14 kan du spille av video i full HD (1080p) i 14,7 timer, bruke datamaskinen normalt i 13,6 timer, eller surfe på nettet i 10,7 timer mellom ladningene. Lading av datamaskinen gjøres med en Type-C lader på 65 watt som i tillegg til å lade datamaskinen din også støtter Huawei SuperCharge for utvalgte telefoner. Med laderen kan du raskt lade datamaskinen din uansett hvor du er.

Huawei MateBook 13
Huawei MateBook 13 har alle funksjonene selskapets bærbare datamaskiner er kjent for, for eksempel en 2K Huawei FullView-skjerm, som dekker 88 prosent av overflaten, en robust og lett konstruksjon samt en elegant og stilig design. Den oppgraderte modellen leveres med en tiendegenerasjons Intel Core-prosessor, NVIDIA GeForce MX 250-grafikk og 16 GB arbeidsminne, i tillegg til støtte for Huawei's 2k FullView-skjerm med multi-touch-funksjon og flerskjermsamarbeid.

Huawei MateBook 13 har en metallisk, minimalistisk design. Kantene er mykt buede i faset aluminium. Med en størrelse på bare 286 x 211 x 14,9 millimeter og en vekt på rundt 1,3 kg, er Huawei MateBook 13 perfekt for brukere som alltid er på farten.

Pris og tilgjengelighet
Huawei MateBook 13 og 14 vil være tilgjengelig i butikkene fra 13. juli.

Anbefalte utsalgspriser og farger som nedenfor:

Matebook 14 - Intel i7, 16GB, 512GB, MX350, Touch, Windows 10 Home, Space Grey - 13 990 NOK

Matebook 14 - Intel i5, 8GB, 512GB, MX350, Non - Touch, Windows 10 Home, Space Grey – 11 999 NOK

Matebook 13 - Intel i7, 16GB, 512GB, MX250, Touch, Windows 10 Home, Space Grey - 12 990 NOK

Matebook 13 - Intel i5, 8GB, 512GB, MX250, Non - Touch, Windows 10 Home, Space Grey - 10 999 NOK

Matebook 13 - Intel i5, 8GB, 512GB, UMA, Non - Touch, Windows 10 Home, Space Grey – 9 999 NOK

Nøkkelord

Kontakter

Anders Bigseth, PR-sjef, Norges Consumer Dept.
Mobil: +47 402 38 602
E-post: anders.bigseth@huawei.com

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Følg pressemeldinger fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Huawei Norge

Huawei lanserer flaggskip Gaming - og PC-skjermer: HUAWEI MateView serien markerer selskapets inntog på markedet for PC-skjermer2.6.2021 18:04:48 CEST | Pressemelding

Oslo, Norge, 2. juni 2021: Huawei, et ledende globalt teknologiselskap og selskapet bak verdens tredje største økosystem for smart forbrukerelektronikk, kunne under dagens globale event avsløre lanseringen av HUAWEI MateView GT og HUAWEI MateView. Lanseringen markerer en introduksjon av skjermer til selskapets PC-produktportefølje. MateView bringer videre kvalitetene kjent fra HUAWEI Mate-serien, med sin banebrytende teknologi, stor pålitelighet og enestående kvalitet. HUAWEI MateView GT Buet ultrawide skjerm gir en spektakulær opplevelse HUAWEI MateView GT er Huaweis første buede skjerm. Den buede 21:9, 34-tommers skjermen støtter en oppløsning på 3440x1440. Den er designet for å maksimere spillytelsen og skape en spektakulær underholdningsopplevelse for spillere. Når det gjelder fargeytelse, er HUAWEI MateView GT perfekt for spill og videoredigering, ettersom den støtter DCI-P3-fargespekter. Hvert enkelt panel er profesjonelt kalibrert for å ha Delta E-verdi på <2. Videre støtter HUA

Nye HUAWEI Watch 3-serien lanseres: Flaggskip sportsklokker med ultralang batteritid og e-sim2.6.2021 16:59:07 CEST | Pressemelding

Oslo, Norge, 2. juni 2021. Huawei, et ledende globalt teknologiselskap og selskapet bak verdens tredje største økosystem for smart forbrukerelektronikk, kunne under dagens globale lanseringsevent avsløre deres nyeste flaggskipserie bestående av to modeller: HUAWEI Watch 3 Pro og HUAWEI Watch 3. Sportsklokkene kommer med ultralang batteritid, e-sim og forskninsgbaserte helse- og treningsfunksjoner som hjelper brukeren med måling av treningsaktiviteter og helseparametere. Gjennom den nye serien lanserer Huawei for første gang klokker med en høypresisjons temperatursensor for måling av hudtemperatur. Andre nye funksjoner er håndvask- og falldetektor. Begge klokkene kjører på operativsystemet HarmonyOS, som gir brukeren en intuitiv og smart opplevelse.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom