Ergoterapeutene

Tillitsvalgtprisen 2016 til Toril Smaaberg, Sykehuset Innlandet

Del

Norsk Ergoterapeutforbund har tildelt Tillitsvalgtprisen 2016 til Toril Smaaberg. Hun er tillitsvalgt for Ergoterapeutene på Sykehuset Innlandet. Smaaberg har i en årrekke vært aktiv i forbundet, både lokalt, regionalt og nasjonalt.

Det er Ergoterapeutenes forbundsstyre som deler ut Tillitsvalgtprisen, til et medlem av forbundet som har gjort en vesentlig innsats som tillitsvalgt. 

Toril Smaaberg ble overrasket med tildelingen på Ergoterapeutene Øst sitt årsmøte på Biri onsdag.
- Tillitsvalgtprisen henger høyt, og vi er glade for at nettopp du er utropt til årets vinner., innledet regionleder May Solveig Svendsen, og minnet om at det er jo noe med tillitsverv – de krever at medlemmene har tillitt til deg – og det har vi, konkluderte regionlederen.

Ergoterapeutene Øst er Norsk Ergoterapeutforbunds region for fylkene Hedmark, Oppland og Buskerud.

- Dette var overraskende. Tusen hjertelig takk, det er utrolig flott å bli satt pris på, takket prisvinneren Toril Smaaberg.

Noen av Toril Smaabergs mange verv

  • Hovedtillitsvalgt for Ergoterapeutene Sykehuset Innlandet siden 2008.
  • Spesialistkomiteen for psykisk helse i forbundet siden 2004
  • Leder av Fylkesavdelingen Hedmark fra 2008 til 2014
  • Medlem av forbundets tariffpolitiske utvalg for Spekter fra 2011 til 2015.
  • Leder av regional valgkomité og medlem i sentral valgkomité siden 2015

Toril Smaaberg arbeider til daglig som spesialergoterapeut og kvalitetsrådgiver på Sykehuset Innlandet, Sanderud. Hun bbåde bor og er fra Hamar.

Vedlagt følger bilde av prisvinneren.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Ergoterapeutene

Ergoterapeutene
Ergoterapeutene
Stortingsgata 2
0158 Oslo

22 05 99 00http://www.ergoterapeutene.org

Norsk Ergoterapeutforbund - Ergoterapeutene er fagorganisasjonen for ergoterapeutene i Norge.

Ergoterapeuter gir mennesker mulighet til å leve et aktivt liv og delta i samfunnet. Det er ergoterapeutene som bidrar til å finne løsninger når det oppstår et gap mellom helsa og hverdagens krav.

Vi er en tydelig og fremtidsrettet fag­organisasjo­n og det naturlige valget for ergo­terapeutene i Norge. Vi ivaretar medlemmenes arbeidsvilkår og yrkesutøvelsens rammebetingelser, uavhengig av medlemmenes stillingstittel.

Vi har 4000 medlemmer i kommuner, offentlige og private sykehus og helseinstitusjoner, offentlig forvaltning og en rekke andre virksomheter.

Følg saker fra Ergoterapeutene

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ergoterapeutene på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ergoterapeutene

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom