Norges bedriftsidrettsforbund

Ti på Topp kårer årets turgåer. Vinneren gikk 285 turer på 6 måneder

Del

Ti på Topp er et turkonsept som fortsetter under pandemien. Halfdan er nå kåret til Årets superturgåer og gikk hele 285 turer på 6 måneder!

- Det er i gjennomsnitt en og en halv tur tur hver dag, jo! utroper en engajsert Trudi Aaltvedt, ansvarlig for Ti på Topp Vestland.

Sesongen er straks i gang

Årets Ti på Topp-sesong er snart i gang og flere tusen vestlendinger har pusset turskoene. Bedriftene gjør seg klare til å knive om den gjeve tittelen «Årets turbedrift», mens enkeltdeltakere er klare for å konkurrere om å overta tittelen til Halfdan.

Vinneren er Halfdan som har slått alle turrekorder

Halfdan er ansatt i Sweco, som i år igjen valgte å være toppsponsor for Ti på Topp Bergen. Mellom Multiconsult og Sweco, to store bedrifter innen samme bransje,  oppstod det stor konkurranse som vekket et voldsomt engasjement på arbeidsplassen. Det var Sweco som gikk av med seieren med hele 1943 registrerte turer i 2019!

- Å gå tur er ikke bare fin trening for kroppen, det gjør også godt for humøret, sier Halfdan.

- Halfdan var uten tvil en verdig vinner av tilltelen Årets Superturgåer i 2019! sier Trudi Aaltvedt, Aktivitetskonsulent Bedriftsidretten Vestland.

Ti på Topp fortsetter under pandemien

Ti på Topp Bergen er en årlig lavterskel turkonkurranse som vi har hatt i Bergen siden 2017. Tilbudet søker å få bergenserne ut på tur og nyte den nydelige naturen vi har her i Bergen. Tilbudet er meget gjennomført og godt tilrettelagt med en svært brukervennlig app. Dette skal bidra til at det skal være lett å komme seg ut på tur. Det har vært spesielt fokus på å introdusere bergenserne for nye spennende turmål, og etter tilbakemeldinger har vi hatt stor suksess med dette!

Det er en rekke helsefordeler med å ta beina fatt og komme seg opp på fjellet. Ikke bare kan du redusere risiko for hjerte og kar-sykdommer, senke blodtrykket, bygge styrke i både ben og kjerne og forbedre balansen, i tillegg til å heve humøret, senke stressnivået og redusere forekomst av angst. Et realt løft for helsen, med andre ord!

Det sier seg selv at når man har så mye flott natur tilgjengelig som vi har i Bergen så burde alle og enhver utforske denne. Vi har en god kultur for turgåing, men vi mener vi kan få med enda flere. Det er der vi vil hjelpe, med vårt tilbud Ti på Topp Bergen.

Norges Bedriftsidretteforbund ble etablert i 1957 og har 2700 lag med CA 160.000 medlemmer! Vi jobber for et sprekere Norge og har som mål å få flere i aktivitet. Dette brenner vi for!

Kontakter

Trudi Aaltvedt
Trudi.Aaltvedt@bedriftsidretten.no

Bilder

Om Norges bedriftsidrettsforbund

Norges bedriftsidrettsforbund
Norges bedriftsidrettsforbund
Sognsveien 75 A 1
0840 Oslo

21 02 90 00http://www.bedriftsidretten.no

Bedriftsidretten tilbyr mer enn 50 aktiviteter til voksne, og er en medlemsorganisasjon med 2 400 lag med ca. 200 000 medlemmer. Med arbeidsplassen som utgangpunkt, er målet å få flere voksne i aktivitet. Vi har aktivitet over hele landet, og noe for enhver.

Følg saker fra Norges bedriftsidrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges bedriftsidrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges bedriftsidrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom