Norges bedriftsidrettsforbund

Sykle til jobben: Statsråder og byråder åpner aksjonen 19.mai

Del

Kultur- og likestillingsminister Abid Raja, Samferdselsminister Knut Arild Hareide, Byråd for oppvekst og kunnskap Inga Marte Torkildsen og Byråd for kultur, idrett og frivillighet Rina Mariann Hansen åpner Norges største aktivitetskampanje.

Vi ønsker å invitere mediene til en litt anderledes åpning av Sykle til jobben. Vanligvis fyller vi på med publikum og hyggelig arrangement, men i år blir det en mindre åpning, i tråd med smittevernreglene.

Hva skjer?

En gruppe sykler fra Lillestrøm til Oslo. Erfarne syklister tar med mindre erfarne på tur og gir dem tips på veien for å føle seg trygg.

Vi tar imot dem på Rådhusplassen sammen med Kultur- og likestillingsminister Abid Raja, Samferdselsminister Knut Arild Hareide, Byråd for oppvekst og kunnskap Inga Marte Torkildsen og Byråd for kultur, idrett og frivillighet Rina Mariann Hansen.

Er dere interessert i å gjøre noe på Sykle til jobben-aksjonen 19.mai?

Velkommen til å høre talspersonene på den digitale åpningen 8.30, tirsdag 19.mai utenfor Rådhuset. Det vil være muligheter for intervjuer, og å filme syklister på vei til jobb. 

Det vil være nødvendig med en varslet ankomst, for å kunne tilrettelegge for tilstrekkelig smittevern.

Ta kontakt for å avtale nærmere:

Emily Robertson 41220896 / emily.robertson@bedriftsidretten.no

BAKGRUNN

Sykle til jobben-aksjonen er Norges eldste og største aktivitetskampanje som samler tusenvis på sykkel og i hverdagsaktivitet hvert år. Dette er en uformell, morsom konkurranse som pirrer konkurranseinstiktet. Man kan vinne fantastiske premier.

Målet er at flere skal bli motivert til å bruke transportetapper til aktivitet, og øke sitt aktivitetsnivå i hverdagen. Kampanjen har effekt på motivasjon og øker treningsmengden til deltakerne. 

- 44 000 deltakere i 2019

- Arrangert siden 1973

- Dokumentert effekt på motivasjon og aktivitetsnivå

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Norges bedriftsidrettsforbund

Norges bedriftsidrettsforbund
Norges bedriftsidrettsforbund
Sognsveien 75 A 1
0840 Oslo

21 02 90 00http://www.bedriftsidretten.no

Bedriftsidretten tilbyr mer enn 50 aktiviteter til voksne, og er en medlemsorganisasjon med 2 400 lag med ca. 200 000 medlemmer. Med arbeidsplassen som utgangpunkt, er målet å få flere voksne i aktivitet. Vi har aktivitet over hele landet, og noe for enhver.

Følg saker fra Norges bedriftsidrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges bedriftsidrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges bedriftsidrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom