Landbruks- og matdepartementet

Statssekretær Westberg til Stavanger

Del
Wenche Westberg, statssekretær i Landbruks- og matdepartementet er torsdag 2. februar i Stavanger hvor hun deltar på Fagdag for norsk mat og finalen i Det Norske Måltid.
Statssekretær Wenche Westberg Foto: Torbjørn Tandberg
Statssekretær Wenche Westberg Foto: Torbjørn Tandberg

I samarbeid med Det Norske Måltid inviterer Stiftelsen Norsk Mat til Fagdag norsk mat. Her skal Westberg innlede på konferansen og dele ut Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris. Det er en ettertraktet utmerkelse i det norske matfaglige miljø. Den ble opprettet som en hyllest til Ingrid Espelid Hovig på hennes 70-årsdag. 

Etter en åpen nominasjonsprosess har styret og fagjuryen valgt ut fire finalister blant de 25 nominerte. Årets kandidater er:

Om kvelden andre 2. februar deltar statssekretær Wenche Westberg i finalen i Det Norske Måltid.

Det Norske Måltid (DNM) leter etter det ypperste innen norsk mat og drikke, og har etablert seg som en av matbransjens viktigste og mest prestisjefylte prisutdelinger.
Siden 2008 har DNM jobbet for å posisjonere norsk mat, med mål om å bidra til næringsutvikling gjennom å øke etterspørselen, skape stolthet og styrke omdømmet for norsk matproduksjon.

Norsk mat og drikke skal hylles på Clarion Hotel Air, Sola, torsdag 2. februar 2023:

kl 11:30-15:30 - Stiftelsen Norsk Mat arrangerer Fagdag norsk mat

kl 18:00-23:00 - Jubileumsfinalen i Det Norske Måltid  

Bilder

Statssekretær Wenche Westberg Foto: Torbjørn Tandberg
Statssekretær Wenche Westberg Foto: Torbjørn Tandberg
Last ned bilde

Om Landbruks- og matdepartementet

Landbruks- og matdepartementet
Landbruks- og matdepartementet
Pb 8007 Dep.
0030 Oslo

22 24 92 50https://www.regjeringen.no/no/dep/lmd

Landbruks- og matdepartementet (LMD) har hovudansvar for mat- og landbrukspolitikken. Det omfattar arealforvalting, jord- og skogbruk, husdyrhald, reindrift og utvikling av nye næringar med utgangspunkt i landbruket.

Følg pressemeldinger fra Landbruks- og matdepartementet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Landbruks- og matdepartementet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Landbruks- og matdepartementet

Fjord Norge og Trøndelag viser fram det beste av Norge i Berlin7.12.2022 14:54:31 CET | Pressemelding

Regionene Fjord Norge og Trøndelag skal representere Norge på den internasjonale mat- og reiselivsmessen Grüne Woche (IGW) i Berlin. 400 000 personer er ventet å besøke Messe Berlin, og 56 utstillere fra de to norske regionene vil servere det beste landet vårt har å by på av lokale mat- og reiselivsopplevelser. Landbruks- og matminister, Sandra Borch (Sp) skal åpne den norske standen, og skal ha med seg en egen næringsdelegasjon. Statsråden kommer i løpet av oppholdet også til å møte landbruksministere fra hele verden under det årlige globale forumet for mat og landbruk (GFFA).

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom