Ooni

Stadig flere får egen pizzaovn hjemme

Del
Stadig flere fyrer opp egen pizzaovn hjemme i haven, på hytta eller på campingplassen. Interessen for å lage den perfekte, gode hjemmelagde pizzaen bare øker i vårt langstrakte land melder Ooni, produsent av bærbare pizzaovner. Oonis siste ovn, Karu 16, er også den eneste ovnen som den italienske foreningen for ekte napolitanske pizza - Associazione Verace Pizza Napoletana - har godkjent til hjemmebruk.
Oonis siste pizzaovn Karu 16 er den eneste ovnen til hjemmebruk som den italienske pizza foreningen Associazione Verace Pizza Napoletana har godkjent som bra nok til å steke den ekte napolitanske pizzaen.
Oonis siste pizzaovn Karu 16 er den eneste ovnen til hjemmebruk som den italienske pizza foreningen Associazione Verace Pizza Napoletana har godkjent som bra nok til å steke den ekte napolitanske pizzaen.

Det er alltid hyggelig å samle venner eller familie for å lage pizza, og Ooni har utviklet utendørs pizzaovner som passer like godt hjemme på terrassen som på hytta. De er alle flyttbare, når raskt 500 grader og steker en pizza på 60 til 90 sekunder. Den ideelle temperaturen og steketiden for å lage en ekte, napolitansk pizza.

Så bra er den siste ovnen fra Ooni - Karu 16 - at den som eneste pizzaovn til hjemmebruk er blitt godkjent av AVPN - Associazione Verace Pizza Napoletana. Foreningen som skal beskytte og informere om den ekte, napolitanske pizzaen. Foreningen holder blant annet kurs i pizzabaking, og fra 3-6. juli i år arrangerer de Pizza Olympiade. Her vil 336 pizzabakere fra 45 land konkurrere om å lage den beste pizzaen. For mer informasjon se www.pizzanapoletana.org

For mer informasjon om de ulike bærbare pizzaovnene til Ooni se https://eu.ooni.com

For mer informasjon og/eller bilder kontakt lena@flerveis.no, tlf. 92281518.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Oonis siste pizzaovn Karu 16 er den eneste ovnen til hjemmebruk som den italienske pizza foreningen Associazione Verace Pizza Napoletana har godkjent som bra nok til å steke den ekte napolitanske pizzaen.
Oonis siste pizzaovn Karu 16 er den eneste ovnen til hjemmebruk som den italienske pizza foreningen Associazione Verace Pizza Napoletana har godkjent som bra nok til å steke den ekte napolitanske pizzaen.
Last ned bilde
En Karu 16 fra Ooni varmes raskt opp til 500 grader, og steker pizza på 60 til 90 sekunder. Ovnen er vedfyrt, men kan også varmes opp med gass og kull.
En Karu 16 fra Ooni varmes raskt opp til 500 grader, og steker pizza på 60 til 90 sekunder. Ovnen er vedfyrt, men kan også varmes opp med gass og kull.
Last ned bilde
Oonis siste pizzaovn Karu 16 er den eneste ovnen til hjemmebruk som den italienske pizza foreningen Associazione Verace Pizza Napoletana har godkjent som bra nok til å steke den ekte napolitanske pizzaen.
Oonis siste pizzaovn Karu 16 er den eneste ovnen til hjemmebruk som den italienske pizza foreningen Associazione Verace Pizza Napoletana har godkjent som bra nok til å steke den ekte napolitanske pizzaen.
Last ned bilde

Om Ooni

Ooni



Ooni er kjent for sine bærbare pizzaovner. Ovner som skal gi alle muligheten til å lage den best mulig pizzaen hjemme.

Ooni pizzaovner er historien om en ung finne, Kristian Tapaninaho, som har laget verdens første bærbare, vedfyrte pizzaovn.

Alt startet med grunnleggeren, finske Kristian Tapaninaho sine frustrasjoner over at hans pizzaer ikke ble like gode som de han fikk ute på pizzeriane. Som ingeniør og produktdesigner bestemte han seg derfor for å lage en egen ovn. Etter flere prøve-feile-forsøk hjemme i bakgården var den første prototypen klar, og verdens første bærbare og vedfyrte pizzaovn var født. Siden har det blitt utviklet pizzaovner som varmes opp med både gass, pellets og kull. 

Sammen med sin kone, Darina Garland, grunnla Kristian Ooni i 2012, og sammen har de revolusjonert utendørskjøkkenet med verdens første mobile pizzaovn. Samtlige ovner oppnår en temperatur på 500 grader, og er klare til bruk på mindre enn 25 minutter. Temperaturen er det dobbelte av temperaturen til en vanlig ovn. Dette er den perfekte temperaturen for å lage den berømte napolitanske pizzaen, og pizzaene stekes i Oonis ovner på et minutt. 

Ovnene fra Ooni er blitt en global suksess, og de har flere modeller i tillegg til en mengde ”må-ha-hjemme” utstyr for pizzakokker.

Siden oppstarten har selskapet vokst fra en familiedrevet virksomhet til et prisvinnende selskap med hovedkontor i Skottland som følges av pizzaelskere over hele verden.

Ooni sine verdier er basert på lidenskap, innovasjon, vennlighet, grundighet og ambisjon med et mantra om at alle fortjener god pizza.

Ooni er den offisielle partneren til "1% for the planet" og forvalter aktivt 1% av den årlige globale omsetningen til støtte for sosiale og miljømessige årsaker. Så langt har Ooni plantet 2 097 025 trær på Madagaskar gjennom samarbeidet med Eden Reforestation Projects.


For å få den fulle opplevelsen av Ooni sine produkter, besøk gjerne www.ooni.com

Følg pressemeldinger fra Ooni

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ooni på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ooni

Ja, vi elsker pizza! Så hva med pizzaskole på hytta i høstferien?28.9.2022 09:00:00 CEST | Pressemelding

Norge er Nordens pizza nasjon nummer en. En av fire nordmenn spiser pizza én til to ganger i uka viser en undersøkelse gjennomført av YouGov[1]. Til sammenligning spiser bare en av ti svensker pizza like ofte. Og mest pizza av alle spiser trønderne viser undersøkelsen. Hele 34% spiser pizza en eller flere ganger i uka i Trøndelag. Tett fulgt av sørlendingene med 28%, og vestlendingene med 27%.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye