Ooni

Syv utvalgte julegaver til pizzaelskeren!

Del
Hva med å legge litt pizzalykke under juletreet i år? Stadig flere drømmer om en egen pizzaovn hjemme eller på hytta. Så kanskje er dette årets beste gave til din kjære, familien, svigerfar eller til deg selv?
Hva med å legge en ekte pizzaovn under juletreet i år?
Hva med å legge en ekte pizzaovn under juletreet i år?

Mange pizzaelskere har falt for Ooni sine pizzaovner. De er enkle å bruke og lette å flytte rundt. Ikke minst steker de pizza med italiensk presisjon og perfeksjon. Her får du en pizza napolitana stekt på under minuttet på terassen hjemme. Ovnene lar seg heller ikke stoppe av kong vinter, for når kuldegradene kryper nedover så leverer de lett 500 grader. 

Og for de som allerede har en pizzaovn. Hva med et par hansker eller et infrarødt termometer? Pizza er lidenskap, og for å få til den spøreste skorpen tas alle hjelpemidler i bruk. Bare spør en pizzalover!

Syv utvalgte gaver til den pizzaelskede familien, vennen eller partneren;

Ooni Koda 16 - Norsk vinter med smak av Italia

Ooni Koda 16 pizzaovn er den beste løsningen hvis du vil overbevise gjestene dine om at du virkelig kan pizza. En norsk pizzaiola (pizzakokk) risikerer neglesprett i årets kaldeste vintermåneder, men med én gang pizzaovnen varmes opp til 400/500 grader slipper kulden taket. Ingenting slår følelsen av å se den perfekte, sprø skorpen boble seg frem med smak av Italia midtvinters! 

Ovnen Koda 16 har flere bruksområder: Tenk juleaften, klokka er 16:30 og svoren er fortsatt ikke sprø. Fyr opp ovnen, smell inn ribba og vips bobler det! 

Veil. pris 5 990,-

Ooni Karu 12 Multi-Fuel -  Den eneste ovnen som er godkjent til hjemmebruk av den italienske foreningen for autentisk napolitansk pizza - Associazione Verace Pizza Napoletano. Går på både ved, gass og kull. Valget er ditt!

Veil.  pris 3 490,-.  

Ooni Infrarød Termometer -  perfekt resultat hver gang

Hemmeligheten bak en perfekt stekt pizza er at temperaturen holder minst 400 grader. For å være sikker på at ovnen er varm nok er et termometer tingen. Så hva med et termometer til pizzaelskeren under juletreet i år? Så blir skorpen på de neste pizzaene ekstra sprø. 

Veil. pris 399,-

Ooni Pizza Turning Peel - en hjelpende hånd

For de som allerede har en pizzaovn er en «turning peel» fra Ooni tingen. For pizzaen skal roteres minst én gang i løpet av steketiden for å få det beste resultatet, og når ovnen viser 400/500 grader trenger man en lengre arm. Med denne pizzaspaden får man den hjelpende armen man trenger.

Veil. pris 549,-

Ooni Stack – praktisk pizza

Moderne matlaging handler ikke bare om smak, men også om forberedelser. Med disse smarte glassbeholderne kan pizzaelskeren enkelt se og oppbevare ulike ingredienser, samt heve deigen i individuelle porsjoner. Settet inkluderer tre glassbeholdere, og har en praktisk stablefunksjon som lett går inn i kjøleskapet.

Veil. pris 399,-

Ooni støpejernspanne – mer enn pizza


En pizzaovn fra Ooni kan brukes til mye mer enn pizza. Så for den som ønsker å utvide menyen er en støpejernspanne den perfekte julegaven. Pannen gjør at du enkelt kan tilberede for eksempel grønnsaker og kjøttretter i ovnen. Den er utviklet for å tåle høye temperaturer, og kan brukes i pizzaovnen, en vanlig ovn og over åpen ild. 

Veil. pris 399,-

Oonis pizzahansker - gaven til den som har alt

Gaven til den som har alt innen pizza er kanskje pizzahansker? De har et indre skall av varmebeskyttende aluminium, og et ytre i komfortabelt lær. Med disse unngår man garantert brente fingertupper.

Veil. pris 349,-

For mer informasjon om ovner og tilbehør. Se her Ooni´s hjemmeside 

Inspirasjon til oppskrifter finner du her: Ooni-oppskrifter.

Kontakter

Bilder

Hva med å legge en ekte pizzaovn under juletreet i år?
Hva med å legge en ekte pizzaovn under juletreet i år?
Last ned bilde
Hva med å legge en pizzaovn til familien under juletreet i år?
Hva med å legge en pizzaovn til familien under juletreet i år?
Last ned bilde
Oonis pizzaovner er populære og når raskt over 400 grader.
Oonis pizzaovner er populære og når raskt over 400 grader.
Last ned bilde
Med et infrarødt termometer kan man enkelt kontrollere at ovnen har riktig temperatur.
Med et infrarødt termometer kan man enkelt kontrollere at ovnen har riktig temperatur.
Last ned bilde
Hva med pizzahansker til pizza chefen som har alt?
Hva med pizzahansker til pizza chefen som har alt?
Last ned bilde
Med denne pannen kan du lage hva du vil i en pizzaovn fra Ooni.
Med denne pannen kan du lage hva du vil i en pizzaovn fra Ooni.
Last ned bilde
En ekstra "arm" for lett å snurre på pizzaen i den brennhete ovnen.
En ekstra "arm" for lett å snurre på pizzaen i den brennhete ovnen.
Last ned bilde
Lite slår hjemmelaget pizza!
Lite slår hjemmelaget pizza!
Last ned bilde

Om Ooni

OoniOoni er kjent for sine bærbare pizzaovner. Ovner som skal gi alle muligheten til å lage den best mulig pizzaen hjemme.

Ooni pizzaovner er historien om en ung finne, Kristian Tapaninaho, som har laget verdens første bærbare, vedfyrte pizzaovn.

Alt startet med grunnleggeren, finske Kristian Tapaninaho sine frustrasjoner over at hans pizzaer ikke ble like gode som de han fikk ute på pizzeriane. Som ingeniør og produktdesigner bestemte han seg derfor for å lage en egen ovn. Etter flere prøve-feile-forsøk hjemme i bakgården var den første prototypen klar, og verdens første bærbare og vedfyrte pizzaovn var født. Siden har det blitt utviklet pizzaovner som varmes opp med både gass, pellets og kull. 

Sammen med sin kone, Darina Garland, grunnla Kristian Ooni i 2012, og sammen har de revolusjonert utendørskjøkkenet med verdens første mobile pizzaovn. Samtlige ovner oppnår en temperatur på 500 grader, og er klare til bruk på mindre enn 25 minutter. Temperaturen er det dobbelte av temperaturen til en vanlig ovn. Dette er den perfekte temperaturen for å lage den berømte napolitanske pizzaen, og pizzaene stekes i Oonis ovner på et minutt. 

Ovnene fra Ooni er blitt en global suksess, og de har flere modeller i tillegg til en mengde ”må-ha-hjemme” utstyr for pizzakokker.

Siden oppstarten har selskapet vokst fra en familiedrevet virksomhet til et prisvinnende selskap med hovedkontor i Skottland som følges av pizzaelskere over hele verden.

Ooni sine verdier er basert på lidenskap, innovasjon, vennlighet, grundighet og ambisjon med et mantra om at alle fortjener god pizza.

Ooni er den offisielle partneren til "1% for the planet" og forvalter aktivt 1% av den årlige globale omsetningen til støtte for sosiale og miljømessige årsaker. Så langt har Ooni plantet 2 097 025 trær på Madagaskar gjennom samarbeidet med Eden Reforestation Projects.


For å få den fulle opplevelsen av Ooni sine produkter, besøk gjerne www.ooni.com

Følg pressemeldinger fra Ooni

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ooni på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ooni

Ja, vi elsker pizza! Så hva med pizzaskole på hytta i høstferien?28.9.2022 09:00:00 CEST | Pressemelding

Norge er Nordens pizza nasjon nummer en. En av fire nordmenn spiser pizza én til to ganger i uka viser en undersøkelse gjennomført av YouGov[1]. Til sammenligning spiser bare en av ti svensker pizza like ofte. Og mest pizza av alle spiser trønderne viser undersøkelsen. Hele 34% spiser pizza en eller flere ganger i uka i Trøndelag. Tett fulgt av sørlendingene med 28%, og vestlendingene med 27%.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye