Sonans

Sonans åpner skole for privatister i Tønsberg

Del

Sonans Utdanning fortsetter å vokse og åpner ny skole i Tønsberg i august. Med det fortsetter veksten, og Sonans har nå 14 skoler over hele landet i tillegg til nettstudier.

Foto: Henrik Solberg
Foto: Henrik Solberg

Beslutningen om å åpne ytterligere en ny skole baserer seg på et ønske om å tilby et mer landsdekkende tilbud, nærmere der studentene er.

Skolen skal ligge sentralt ved Farmandstredet i Tønsberg sentrum, nærmere bestemt i Stoltenbergs gate 3A. Beliggenhet er viktig for våre studenter, og fra skolen er det kort vei til både buss og tog, forteller direktør for skoledrift, Michael Brekke.

Mange fag og erfarne lærere

Det finnes mange grunner og ulike mål til hvorfor man kan ønske å ta fag som privatist, men privatistordningen gir alle som trenger det en ny mulighet.


- Det er flott at de som dropper ut av videregående eller har valgt feil retning kan sikre seg generell studiekompetanse, ta realfag eller ta opp de fagene de ønsker. Sonans er Norges største aktør innen privatistundervisning, og vi ønsker å gi flest mulig samme mulighet, sier Marit Aamold Trysnes, strategi- og markedsdirektør for Sonans Gruppen.

Fagporteføljen ved den nye skolen blir derfor satt sammen etter undersøkelser og hva studentene har etterspurt. Privatister på den nye skolen i Tønsberg vil få muligheten til å:

- få generell studiekompetanse som også dekker studiekompetanse som påbygg, med eller uten fagbrev, eller gjennom 23/5-regelen
- ta realfag
- forbedre karaktersnittet sitt

Sonans har 30 års erfaring med å støtte enkeltpersoner i deres mål om høyere utdanning. Lærerne på Sonans er eksperter på dette, og fokuserer i høy grad på eksamensrettet undervisning. 

Stor etterspørsel

Sonans har i dag nettstudier og skoler i Oslo, Bergen, Bodø, Drammen, Fredrikstad, Hamar, Kristiansand, Porsgrunn, Lillestrøm, Sandvika, Stavanger, Tromsø og Trondheim.

Skolestart i Tønsberg blir i august 2020, og allerede nå er det åpent for rådgivning digitalt og over telefon. Gjennom en gratis rådgivningstime kan de som vurderer å ta opp fag få hjelp med karakterutregning og vitnemålsanalyse, og få hjelp til å legge en plan. 

Kontakter

Bilder

Foto: Henrik Solberg
Foto: Henrik Solberg
Last ned bilde

Lenker

Om Sonans

Sonans
Sonans
Sandakerveien 116
0484 Oslo

915 04 070http://www.sonansgruppen.no

Følg saker fra Sonans

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sonans på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sonans

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom