Sonans

Sonans åpner for rådgivning på lørdager

Del

Med under én måned igjen til skolestart har landets unge privatister mange spørsmål. Sonans Utdanning åpner derfor dørene også i helger.

Rådgivningstime på Sonans
Rådgivningstime på Sonans

– Ved å åpne for rådgivningstimer også på lørdager håper vi å bidra til å møte etterspørselen etter rådgivning og samtidig gjøre det mer fleksibelt for privatistene, sier direktør for skoledrift i Sonans Utdanning, Michael Brekke.

Skolestart ved Sonans Utdanning sine 14 skoler er mandag 19. august og onsdag 21. august, og pågangen er økende.

– 20. juli sendte Samordna opptak ut sine svar, og mange opplevde dessverre å ikke få studieplassen de ønsket seg. Blant studentene som kommer til oss er det mange som vil heve snittet sitt og samle poeng for å stille sterkere ved neste opptak. Men også en stor andel av studentene trenger generell studiekompetanse, forklarer Brekke.

Flere rådgivere på plass

Sonans Utdanning har i dag 14 skoler i tillegg til nettstudier, og flere av skolene har ekstra rådgivere på jobb i august for å møte etterspørselen. I år har Sonans Utdanning åpnet privatistskoler i tre nye byer: Bodø, Hamar og Lillestrøm.

– Rådgiverne er eksperter på å finne ut hva man kan gjøre – og hvordan, og vi ser at mange setter pris på å få en tilpasset plan for å nå målene sine.

Sonans Utdanning har 30 års erfaring med å støtte enkeltpersoner i deres mål om høyere utdanning og hjelper årlig over 8000 studenter. Som privatist ved Sonans Utdanning kan man forbedre karakterer, ta fag man mangler eller legge til realfag på vitnemålet, ta påbygg eller få studiekompetanse etter 23/5-regelen.

Gratis rådgivning

– En rådgivningstime er alltid gratis, og man finner tilgjengelige tider i kalenderen på sonans.no. Samtlige skoler har også åpent for drop-in. Passer det ikke å besøke en av skolene kan man også få en-til-en rådgivning digitalt, eller via telefon.

Det er fortsatt ledige plasser på samtlige av Sonans sine skoler, men det begynner å fylle seg opp, så det lønner seg å være tidlig ute, sier Brekke.

Kontakter

Bilder

Rådgivningstime på Sonans
Rådgivningstime på Sonans
Last ned bilde

Lenker

Om Sonans

Sonans
Sonans
Sandakerveien 116
0484 Oslo

915 04 070http://www.sonansgruppen.no

Om Sonans Utdanning
• Sonans Utdanning har tatt et tydelig samfunnsansvar for å hjelpe alle til å nå sine mål om høyere utdanning. 
• Sonans Utdanning er markedsleder og har hatt ca. 50 % av markedet siden 2010. Sonans har ca. 8000 elever. 
• Sonans Utdanning har 14 privatistskoler og Sonans Nettstudier. 
• Som privatist ved Sonans Utdanning kan man forbedre karakterer, ta fag man mangler eller legge realfag til vitnemålet, ta påbygg eller få studiekompetanse etter 23/5-regelen (for de som er minimum 23 år når de søker utdanning).

Følg saker fra Sonans

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sonans på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sonans

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom