Huawei Norge

Sommertilbud på Huaweis underholdningstjenester

Del

Oslo, Norge – 2. juli 2020 – Fra i dag kan nye brukere av Huawei Musikk, Huawei Video og Huawei Mobile Cloud som registrerer seg få en kostnadsfri prøveperiode på en av tjenestene.

Fra og med i dag og frem til 31. august, kan Huawei smarttelefon- og nettbrettbrukere* velge et kostnadsfritt seksmåneders medlemskap i Huawei Musikk, tre måneder med kostnadsfrie Quello VIP-konserter gjennom TV-innholdsleverandøren Stingray i Huawei Video eller tre måneder med kostnadsfri 50GB lagring i Huawei Mobile Cloud. Aktiveringen av tilbudet skjer i appene, eller i Huaweis Medlemssenter-app som kan lastes ned fra AppGallery.

− Huawei Musikk, Video og Mobile Cloud er tre av flere tjenester vi bygger for å tilby brukerne våre relevant innhold av høy kvalitet. Med årets sommertilbud, håper vi at enda flere Huawei-brukere får øynene opp for tjenestene vi akkurat har lansert i det norske markedet, og følgelig får enda større glede av økosystemet vårt, sier Anders Bigseth, PR-sjef i Huawei Norge.

Med innhold fra produksjonsselskaper i verdensklasse som Sony Music, Warner Music og Universal Music, tilbyr Huawei Musikk over 50 millioner låter og 1,2 millioner album. Dette tilsvarer mer enn 300 år med musikk uten stopp. Huawei Video leverer godt og variert utvalg av internasjonalt og europeisk videoinnhold, og kombinerer flere videoleverandører for å tilby et omfattende underholdningsbibliotek. Hauwei Mobile Cloud gjør det mulig for brukere å synkronisere, sikkerhetskopiere og gjenopprette data og telefoninnstillinger trådløst og på tvers av enheter.

Tilgjengelighet

Nye abonnenter til Huawei Musikk, Video eller Mobile Cloud kan velge èn kampanjepakke blant sommertilbudene som varer frem til 31. august. Brukere må registrere seg og logge seg på Huawei ID med en Huawei smarttelefon eller nettbrett for å kunne benytte seg av tilbudet. Tilbudet får du tilgang til direkte via dee aktuelle appenene Musikk og Video eller fra Huaweis Medlemssenter-app.

Når den kostnadsfrie perioden utløper, vil abonnementet automatisk fornyes og månedlige kostnader vil bli trukket. Det koster i dag 99 kroner for Huawei Musikk, 60 kroner for Quello VIP-konserter og 29 kroner for Huawei Mobile Cloud. Brukere kan stoppe abonnementet når som helst.

*Huaweis sommertilbud er tilgjengelig for brukere med følgende Huawei smarttelefon eller nettbrett:

MateXs

Mate 30 Pro

P40 Pro+

P40 Pro

P40

P40 lite

P40 lite E

P40 Lite 5G

P30 Pro

P30

P30 lite New Edition

P30 lite

Mate 20 X (5G)

Mate 20 Pro

Mate 20

Mate 20 lite

nova 5T

P smart 2020

P smart Pro

P smart+ 2020

P smart 2019

P smart Z

P smart S

Y7 2019

Y6s

Y6 2019

Y5 2019

Y6p

Y5p

MatePad Pro

MatePad T 8

MatePad 10.4

Kontakter

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Huawei er en global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordeler innen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloud computing. Huaweis 188 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte.

For mer informasjon, besøk: http://consumer.huawei.com/no

Følg oss på:

Facebook: facebook.com/HuaweiDevice

Twitter: twitter.com/HuaweiDevice

YouTube: youtube.com/HuaweiDevice

Instagram: instagram.com/huaweiconsumer

Google+: plus.google.com/+HuaweiDevice

Følg saker fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Huawei Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom