Slik kan PC-en din spare deg for tid og frustrasjon på hjemmekontoret

Del

Det er ikke alltid like lett å være effektiv på hjemmekontoret. Med en hund som bjeffer midt i møte, en litt dårligere stol og en nabo som pusser opp, kan en enkel oppgave bli en stor utfordring. Vi kan ikke gjøre noe med naboen eller hunden, men MateBook X har et par hendige funksjoner som gjør det både enklere og morsommere å jobbe hjemmefra.

Det er ikke alltid like lett å være effektiv på hjemmekontoret, noe flere av oss fått erfare det siste året. Huaweis flaggskip MateBook X vil heldigvis gjøre det litt lettere for mange, med en rekke smarte funksjoner.

En av disse er MateBook X sin unike «Multi Screen Collaboration»-funksjonen. Det høres kanskje komplisert ut, men betyr enkelt og greit at du kan dele skjermområdet mellom Huawei PC-er, nettbrett og mobiler. For eksempel kan du bruke et nettbrett som ekstra skjerm til PC-en, slik at du kan bruke den ene skjermen til video og den andre til notater. Du kan også enkelt dele skjerm og filer fra mobilen ved å «tæppe» den på PC-en.

En annen ting som gjør hjemmekontor enklere, er touchskjermen til MateBook X. For det første gir det en mer intuitiv opplevelse når du surfer, arbeider eller gjør research. Minst like viktig er derimot muligheten for en rekke smarte touch-snarveier, som for eksempel å ta et skjermbilde ved å dra tre fingre over skjermen.

Hjemmekontor betyr for mange også en stor andel videomøter. Her har MateBook X et par ess i ermet. Kameraet er nemlig innfelt i tastaturet, noe som gjør at du kan skru det av med et tastetrykk om behovet plutselig skulle oppstå.  PC-ens doble mikrofonoppstilling sørger også for god lydkvalitet i videosamtalene.

Den revolusjonerende 3K-skjermen vil gi mange hakeslepp med sin bildekvalitet, og har til og med en egen «eye comfort»-modus som er perfekt de dagene du har sittet foran skjermen litt for lenge.

Skulle du være litt sent ute til et videomøte, vil du ikke forsinkes ytterligere av treg oppstart av PC-en. MateBook X har nemlig rekordrask oppstart, takket være en SSD-disk og fingeravtrykkleser innfelt i av- og på-knappen.

Sist, men ikke minst, holder MateBook X hele arbeidsdagen gjennom, med sin 9 timers lange batterilevetid.

MateBook X er det perfekte valget for deg som vil gjøre arbeidet morsommere og mer effektivt på hjemmekontor.

Les enda mer om Huaweis toppmodell her, og last ned produkt- og miljøbilder her.

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Huawei er en global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordeler innen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloud computing. Huaweis 188 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte.

Følg saker fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Huawei Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom