Huawei Norge

Slik kan mobilen og sportsklokken løfte påsketuren til et nytt nivå!

Del

Mens noen av oss ikke kan vente til sommeren, ser mange frem til snø og nypreparerte løyper i påsken. Her kommer et par tips til hvordan du kan utnytte sportsklokka og mobiltelefonen på best mulig hvis, slik at du får mer ut av skiturene dine.

Langrenn er sannsynligvis det første mange tenker på når de vil variere treningen gjennom vinteren. Å gå på langrenn er både skånsomt og allsidig. I tillegg får du trent både kondisjon og styrke. Liker du nedoverbakkene best, kan en tur i slalåmbakken gi en skikkelig styrkeøkt for lårene. Her kommen noen tips til hvordan du kan få det meste ut av de rolige og raske skiturene i påsken.

Enten du står på langrenn eller slalåm, er teknologien en god partner. En sportsklokke som Watch GT2 Pro måler både tid, avstand, oksygenmetning, puls og mer. Klokken har også treningsprogrammer til hundrevis av forskjellige treningsformer, inkludert ski. Med avanserte målemetoder kan Watch GT2 Pro også analysere hvordan kroppen har det etter økten, og er med det et utmerket verktøy for restitusjon.

Under treningsøkta, enten du står på langrenn- eller slalåmski, er det kjekt å vite hvilken hjertefrekvens du har. Pulsen er individuell og er dermed forskjellig fra person til person, og med en treningsklokke kan du enkelt måle hvile- og makspuls. Det er en fin måte å utfordre deg selv på, og du kan følge med på hvordan pulsen endrer seg i løypa.

En langrennstur er såkalt aerob trening; altså tar det lang tid før du får oksygenmangel eller melkesyre. Under aerob trening utvinner kroppen energi, først og fremst fra karbohydrater, men også fett om du klarer å holde på lenge nok. Kjører du på slalåm, bruker kroppen det anaerobe systemet. Da bruker ikke kroppen oksygen som drivstoff, men glukose..

På mobiltelefonen samles dataen i Huawei Health-appen, hvor du både får oversikt over treningen din og inspirasjon til nye økter. Her kan du se opplæringselementene i kronologisk rekkefølge, og du kan følge med på faktorer som tempo, kaloriforbrenning, gjennomsnittlig hjertefrekvens, høydeforandringer, aerob trening, maksimal oksygenopptakskapasitet og mer. Med Huawei Health-appen kan du enkelt holde rede på alle parametere, enten du bruker Android eller iOS. Test det selv neste gang du er i løypa!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Huawei er en global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordelerinnen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloud computing. Huaweis 188 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte. 

For mer informasjon, besøk: http://consumer.huawei.com/no 

Følg oss på: 

Facebook: facebook.com/HuaweiDevice 

Twitter: twitter.com/HuaweiDevice 

YouTube: youtube.com/HuaweiDevice 

Instagram: instagram.com/huaweiconsumer 

Google+:  plus.google.com/+HuaweiDevice 

Følg saker fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Huawei Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom