Humana omsorg og assistanse

Selskap med betydelig virksomhet på Sørlandet nominert til årets service- og handlesbedrift

Del

21. november på sin generalforsmaling deler NHO service og handel ut den gjeve prisen Årets Service- og handelsbedrift. Humana omsorg og assistanse med omfattende virksomhet på Sørlandet og med kontorer i både Arendal, Kristiansand og Farsund er en av de få nominerte.

De siste tre årene har NHO kåret «Årets Service og Handelsbedrift» blant sine 2400 medlemsbedrifter i NHO Service og Handel.

Viktig arbeid
Humana omsorg og assistanse er nominert på bakgrunn av sitt betydelige engasjement både for samfunnet og for faglig utvikling.

- Det er riktig gøy å få en slik annerkjennelse for det vi gjør og står for. Hos oss jobber det 1800 dyktige fagfolk for å hjelpe alle til å ha et godt liv og denne prisen inspirerer til videre engasjement for denne viktige oppgaven, sier markeds- og kommunikasjonssjef Hans Henrik Sørensen.

Humana omsorg og assistanse tilbyr barneverntjenester, familiehjem, fosterhjem og beredskapshjem. De har et landsdekkende bo- og omsorgstilbud til mennesker med omfattende hjelpebehov, og tilbyr også brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til funksjonshemmede som vil lede sine egne assistenter i hverdagen.

Gjev pris
Årets Service- og Handelsbedrift deles ut til en medlemsbedrift i NHO Service og Handel som har utmerket seg siden forrige generalforsamling ved særlig god kvalitet i sine leveranser, ved innovativt arbeid, ved å være en god arbeidsgiver eller ved sin samfunnsnyttige innsats. 

I nominasjon av Humana omsorg og assistanse står det: «Humana er et omsorgsforetak med betydelig samfunns- og faglig engasjement. Humana har satset mye på psykisk helse, BPA, barnevern og annen omsorg gjennom åpne seminarer, kurs og kompetansetiltak.»

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Humana omsorg og assistanse

Humana omsorg og assistanse
Humana omsorg og assistanse
Kilengaten 1
3117 Tønsberg

909 46 000https://www.humananorge.no/

Humana omsorg og assistanse har vokst til å bli et av Norges ledende omsorg og assistanseforetak.

Humana omsorg og assistanse i Norge er en del av Humana AB. I Norge tilbyr vi barneverntjenester, familiehjem, fosterhjem og beredskapshjem. Vi har et landsdekkende bo- og omsorgstilbud til mennesker med omfattende hjelpebehov, og behandlingssentre som tilbyr spesialisthelsetjeneste for unge og voksne med rusavhengighet som primærlidelse. Vi tilbyr også brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til funksjonshemmede som vil lede sine egne assistenter i hverdagen.

Følg saker fra Humana omsorg og assistanse

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Humana omsorg og assistanse på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Humana omsorg og assistanse

Årets viktigste møteplass for helse-, omsorgs- og velferdsbransjen? Møt «alle» i Humanas hage10.8.2020 07:51:38 CESTPresseinvitasjon

Arendalsuka er avlyst, men Humana omsorg og assistanse arrangerer en "alternativ Arendalsuke" i Oslo tirsdag 11. august og onsdag 12. august. Møt oss i Humanas hage! Hit kommer sentrale politikere, forskere, brukerrepresentanter og fag- og bransjefolk for å diskutere viktige temaer for helse, omsorg og velferdsbransjen. Humanas hage arrangeres på Vøienviollen gård i Oslo eller du kan streame programmet direkte. Pressen ønskes spesielt velkommen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom