Humana omsorg og assistanse

Skal gi bolig til fire i sorenskriverboligen på Orkanger

Del
Sorenskriverboligen skal bli gode boliger for folk med utviklingshemminger, psykiske lidelser og rusutfordringer. Nylig ble alle som ville kikke, spørre eller rett og slett var nysgjerrige invitert til åpen dag.

Det er omsorgsforetaket Humana omsorg og assistanse som har overtatt gården. De driver en landsdekkende virksomhet med heldøgns bemannede botilbud til personer med utviklingshemminger, psykiske lidelser og rusutfordringer. Humanas tjenester er hjemlet i Helse- og omsorgstjenesteloven, og gis på oppdrag fra landets kommuner.

Glad for interesse
- Vi er glade for all interessen for det vi skal drive med her, sier Marita Fiksdal, virksomhetsleder for boligen på Orkanger. – Vi vil gjerne vise frem faglige ekspertise innen helse- og omsorgstjenester og gleder oss til å kunne tilby de lokale kommunene i området muligheten til å benytte seg av denne.

Omfanget og innholdet Humana omsorg og assistanses tjenestetilbud tilpasses den enkelte brukers behov.

Lang erfaring
- Vi har lang erfaring med blant annet avlastningstilbud, barneboliger, heldøgns bemannede boliger for personer med psykiske lidelser og utviklingshemminger, boliger til personer under tvungent psykisk helsevern, boliger til personer som soner etter straffelovens §12, overgangsboliger, samt aktiviteter og dagtilbud, sier Fiksdal.

Billedtekst: Virksomhetsleder MArita Fiksdal og avdelingsleder Ann Malmo gleder seg til å fylle opp sorenskrivergården på Orkanger. (Foto: Humana)

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Humana omsorg og assistanse

Humana omsorg og assistanse
Humana omsorg og assistanse
Kilengaten 1
3117 Tønsberg

909 46 000https://www.humananorge.no/

Humana omsorg og assistanse er et av Norges ledende omsorgsforetak. Vi finnes for å leve opp til vår visjon om at alle mennesker har rett til et godt liv. Våre virkeområder er barnevern, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), familiehjem, helse og omsorg og psykisk helse.

Vår ambisjon er å være det selvsagte valget for våre kunder og brukere, som har fokus på kvalitet og som ønsker rett tiltak til rett tid. Vi er fleksible og leverer kvalitet i alle ledd.

Følg pressemeldinger fra Humana omsorg og assistanse

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Humana omsorg og assistanse på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Humana omsorg og assistanse

En økende tendens til at barn selger seksualiserte bilder og videoer av seg selv24.8.2021 12:24:54 CEST | Pressemelding

Mer enn én av ti ungdommer har delt et nakenbilde, og Medietilsynets undersøkelse fra 2020 viser at om lag 1,5 % av ungdom i alderen 13–18 år har fått betalt for å sende nakenbilde-selfie. - De unge trenger kunnskap om hva som skjer og vi voksne på å gi dem verktøy for å håndtere det, sier Tone Gulsvik, politioverbetjent i Kripos som jobber med forebygging av seksuelle overgrep på internett.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom