Rud Pedersen

Rud Pedersen fortsetter veksten – satser i Litauen

Del

- Med det ledende litauiske PR-byrået Fabula om bord, styrker Rud Pedersen tilbudet til våre kunder i Baltikum, sier Kristian Hvilen, Managing Partner i Rud Pedersen i Norge.

Rud Pedersen utvider til Litauen
Rud Pedersen utvider til Litauen

- Kunder er på jakt etter sømløse tjenester på tvers av landegrensene, og vi ser en økt etterspørsel i de baltiske landene, sier Hvilen.

- Historisk har Baltikum vært tett knyttet til Norden, og for Rud Pedersen er dette en naturlig del av veksten i Europa.

Rud Pedersen har allerede kontorer i Tallin i Estland.

Det siste tilskuddet fra Litauen, gjør at Rud Pedersen Group nå har kontorer i åtte land, etter at Berlin-kontoret åpnet i 2020. Fabula var tidligere partner med Hill+Knowlton, men tar nå nye steg med Rud Pedersen.

- Rud Pedersen er en hurtigvoksende internasjonal gruppe med samme verdier, samme drivkraft og tilnærming til konsulentjobben som vi har. Samarbeidet gjør det mulighet for Fabula å dra nytte av Rud Pedersens ekspertise og hjelpe våre kunder i Litauen med å løse utfordringer og skape verdi for samfunnet og interessenter på en enda mer effektiv måte, sier Mykolas Katkus, Fabulas grunnlegger og styreformann.

Rud Pedersen Group er et ledende Public Affairs og kommunikasjonsbyrå grunnlagt i 2002. Gruppen har i dag 250 ansatte, med kontorer i Berlin, Brussel, København, Gøreborg, Helsinki, Oslo, Stockholm og Tallin. Hovedkvarteret ligger i Stockholm med Morten Rud Pedersen som grunnlegger, CEO og styreformann.

Fabula ble grunnlagt i 1999 og er et av de ledende kommunikasjonsbyråene i Litauen. Byrået har mer enn 30 konsulenter og er lokalisert i Vilnius.

Nøkkelord

Kontakter

kristian.hvilen@rudpedersen.com

Bilder

Rud Pedersen utvider til Litauen
Rud Pedersen utvider til Litauen
Last ned bilde
Mykolas Katkus er Fabulas grunnlegger og styreformann
Mykolas Katkus er Fabulas grunnlegger og styreformann
Last ned bilde

Om Rud Pedersen

Rud Pedersen
Rud Pedersen
Dronningens gate 13
0152 Oslo

98287021http://www.rudpedersen.com