Rud Pedersen

Rud Pedersen åpner kontor i Kyiv: Bygger bro mellom Ukraina og Europa

Del
- Rud Pedersen Group vil være en brobygger og jobbe for et mer integrert Europa der Ukraina spiller en viktig rolle, sier Kristian Hvilen, Managing Partner i Rud Pedersen Norge.
Morten Rud Pedersen & Myron Wasylyk
Morten Rud Pedersen & Myron Wasylyk

I dag åpner Rud Pedersen Group kontor i Kyiv i Ukraina. Det nye kontoret vil fungere som et lokalt knutepunkt og en rådgiver for bedrifter, institusjoner og organisasjoner som ønsker å engasjere seg i, investere i og utvikle sin virksomhet i Ukraina.

Kyiv-kontoret vil bli ledet av Myron Wasylyk. Myron har tung erfaring fra offentlig sektor, Public Affairs og strategisk kommunikasjon. Han har rådgitt internasjonale investorer og samarbeidet med noen av Ukrainas største selskaper. Norske Line Tresselt, RP Group Defence Director, har også vært en viktig deltager i etableringen av kontoret.

- Jeg er glad for å bli en del av Rud Pedersens globale team og tilby mine 35 år med lokal erfaring i Ukraina til kunder. Dette blir et av de første og eneste public affairs- og kommunikasjonsbyråer som etablerer seg i Kyiv. Vi ønsker å bygge et solid pan-europeiske tilbud ved å være i hjertet av en stadig mer strategisk viktig hovedstad. Åpningen av Rud Pedersen i regionen er en tillitserklæring til Ukrainas innsats for å gjenoppbygge og tiltrekke seg næringsliv og utenlandske direkteinvesteringer, sier Waslyk.

Administrerende direktør i Rud Pedersen Group, Morten Rud Pedersen er glad for endelig å kunne åpne kontor i Kyiv.

- Dette har jeg ønsket å gjøre siden dag én. Mange internasjonale selskaper har trappet ned av sikkerhetshensyn, men Rud Pedersen Group er et av de første kommunikasjonsbyråene som etablerer seg i Ukraina under krigen og vil bidra til å gjenoppbygge landet. Jeg ser frem til å besøke vårt Kyiv-kontor personlig så snart som mulig.

Invasjonen av Ukraina har utfordret europeisk sikkerhet og har en betydelig innvirkning ikke bare på Europa, men på den globale økonomien. Ukraina vil sannsynligvis være i sentrum for oppmerksomhet i Europa og vestlige hovedsteder det kommende tiåret.

- Det er Rud Pedersen Groups holdning at den beste måten å gjenoppbygge Ukraina på er gjennom partnerskap, handel og utenlandske investeringer i ukrainsk industri. Vi opplever allerede betydelig interesse fra kunder på tvers av gruppen for å støtte dem i Ukraina, forteller Kristian Hvilen.

Rud Pedersen Group er et europeisk konsulentselskap med et sterkt fotavtrykk på tvers av 14 europeiske land, inkludert i hjertet av EU, i Brussel. Det nye kontoret i Kyiv er en manifestering av innsatsen for og håpet om et fritt, demokratisk, fredelig og velstående Ukraina.

Det nye kontoret vil ligge i hjertet av Kyiv, på Uavhengighetsplassen (Maidan Nezalezhnosti 2, Kyiv, Ukraina, 02000).

Kontakter

Kontakt:
Line Tresselt, Group Defence Director
Tlf: +47 934 29 356
E-post: line@rudpedersen.com

Bilder

Morten Rud Pedersen & Myron Wasylyk
Morten Rud Pedersen & Myron Wasylyk
Last ned bilde
Kristian Hvilen
Kristian Hvilen
Last ned bilde
Line Tresselt
Line Tresselt
Last ned bilde
Kart RP
Kart RP
Last ned bilde

Om Rud Pedersen

Rud Pedersen
Rud Pedersen
Dronningens gate 13
0152 Oslo

98287021http://www.rudpedersen.com

Om Rud Pedersen Group

Rud Pedersen Group er et av Europas ledende public affairs og strategisk kommunikasjonsselskaper, med rundt 500 ansatte i 14 land. Gruppen ble kåret til årets «EMEA Public Affairs-byrå» under SABRE-utdelingen i 2023.

Rud Pedersen gir råd og praktisk støtte til organisasjoner som er engasjert i offentlig diskurs, for å hjelpe dem med å nå sine strategiske mål i en kompleks verden.

Kundene spenner fra store internasjonale selskaper til lokale oppstartsbedrifter, offentlige institusjoner og næringsforeninger. Vi hjelper kundene med å navigere innen politikk og reguleringer, omdømme, kriser, markedsføring og rekruttering.

Rud Pedersen jobber sømløst over hele Europa gjennom kompetente team som tilbyr det beste av vår ekspertise, ledet av svært motiverte partnere som eier firmaet sammen. Helt fra starten, for 20 år siden, har vi bygget langsiktige relasjoner for å skape plattform for vår egen vekst. I dag er Rud Pedersen tuftet på solide nordiske verdier: transparens, pragmatisme, tilgjengelighet og effektivitet.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye