Sony Music Norway

Rat City er tilbake med "Lucky Luke"!

Del

Stjernelaget Rat City slo gjennom med et brak da de slapp den spellemannsnominerte singelen Kind of Love med Isak Heim i 2019, og som per i dag har drøye 40 millioner streams. Siden har produksjons- og låtskriverteamet pumpet ut hits på løpende bånd, både i det audiovisuelle prosjektet Rat City, og for andre artister. Dagny, Kiesza og Ruben er blant de som har fått god drahjelp av Rat City på noen av sine største hit-låter.

Nå er de endelig klare med ny musikk! Lucky Luke – er en western-feeling låt inspirert av tegneserielegenden Lucky Luke.

«Vi skrev låta sammen for ca 2 år siden under en session i studio. VI hadde laget skisse av et track, snakket litt om at det hadde vært kult å få inn litt western-feeling, da er jo Lucky luke en grei referanse å ta med seg inn i låta. Grunnskissa ble faktisk laget live på twitch i sin tid. Da lekte vi litt med å lage en låt kun med kroppslyder. Det er vel ikke så mye igjen av det i låta nå akkurat, men det kom i alle fall en ide ut av det.» – forteller Rat City.

Rat City er et høykonseptuelt audiovisuelt prosjekt unnfanget av de norske låtskriverne og produsentene Kent og Cato Sundberg, Lasse Michelsen, samt animatør og designer Micah Monkey som kreativ direktør.

Låten er laget og produsert av Kent, Cato og Lasse i Rat City, skrevet sammen med Autumn Rowe (Dua Lipa, Ava Max, Leona Lewis, Alexis Jordan, Jon Batiste), med Audun Haukvik, kjent fra The Voice på vokal.  

Autumn Rowe visualiserer gjennom teksten følelsen låten gir, og den røffe stemmen til Audun Haukvik forsterker referansene, og gjør det lett å forsvinne inn i cowboyenes verden.

«Lucky Luke er ute fredag 24.juni»

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Hkeem slipper "Jetter"!23.6.2022 09:25:47 CEST | Pressemelding

Hkeem er kun 24 år gammel, men har allerede passert 100 millioner streams, stått på noen av landets største scener og vunnet to Spellemannspriser. Tidligere i år slapp han «Se hvor vi er nå» - en låt der Hkeem ser tilbake på det han har oppnådd og veien dit, og «Gi meg» - en låt som tar opp viktigheten av å gi seg selv tiden det tar å bearbeide ting man går gjennom. Nå er han klar med «Jetter» - en sommerlig låt som handler om at «hun» - etter at man har tatt avstand og samtidig oppnådd noen ting på veien, plutselig vil komme tilbake.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom