UiO - Naturhistorisk museumUiO - Naturhistorisk museum

Pressevisning av Nordens første Klimahus

Del

Vi inviterer til visning av Nordens første utstillingshus om klima og klimaendringer torsdag 11. juni ved Naturhistorisk museum. Her vil du få omvisning i utstillingen og mulighet for intervjuer med sentrale personer fra Klimahuset, samt ta bilder og video.

Påmelding til pressevisning 11. juni kl. 11.00

I Klimahuset skal besøkende få lære om hvordan jordas klimasystem fungerer, hvilke konsekvenser global oppvarming har, og hvilke løsninger som finnes. Huset er en del av Naturhistorisk museum ved Universitetet i Oslo, og skal romme utstillinger og være en møteplass med debatter og arrangementer om miljø, klima og bærekraft. Utstillingene retter seg spesielt mot ungdom. Les mer om Klimahuset

Klimahuset åpner for publikum onsdag 17. juni. Av smittevernhensyn vil det være begrenset adgang til utstillingene den første perioden. Naturhistorisk Museum følger myndighetenes retningslinjer for smittevern og har innført tiltak for et trygt museumsbesøk. Les mer om smitteverntiltak ved Naturhistorisk museum.

Den offisielle åpningen skjer tirsdag 16. juni kl. 14.00.
H.K.H. Kronprins Haakon, ordfører i Oslo Marianne Borgen, Unicef-ambassadør Penelope Lea, rektor ved Universitet i Oslo Svein Stølen, investor Jens Ulltveit-Moe og en rekke andre spesielt inviterte personer vil være til stede.

Det vil være et meget begrenset antall plasser på grunn av størrelsen på lokalene og av smittevernhensyn. Vi er dessverre nødt til å gjøre et strengt utvalg av medier under denne seremonien. Det vil ikke bli mulighet for intervju med H.K.H. Kronprins Haakon, men en rekke av de andre gjestene vil være tilgjengelig for intervju.

Skjema for akkreditering til den offisielle åpningen 16. juni kl. 14.00

Nøkkelord

Kontakter

Om UiO - Naturhistorisk museum

UiO - Naturhistorisk museum
UiO - Naturhistorisk museum
Postboks 1172 Blindern
0318 Oslo

http://www.nhm.no

Følg pressemeldinger fra UiO - Naturhistorisk museum

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra UiO - Naturhistorisk museum på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra UiO - Naturhistorisk museum

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom