Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Presseinvitasjon: Styringskonferansen 2021, med utdeling av Bedre stat-prisen 2021

Del

Komplekse samfunnsproblemer utfordrer tradisjonelle strukturer og styringsansvar. Det krever nye måter å jobbe og tenke på. På Styringskonferansen bringer vi inn nasjonale og internasjonale fagfolk for å vise frem hvilke muligheter vi har innenfor styring, organisering og ledelse.

Tid: Onsdag 20. januar fra klokken 9.30-15:15

Sted: Digitalt, send påmelding til: anne.bakkeberg@dfo.no

Få med deg innlegg og samtaler med blant annet den kanadiske superbyråkraten Jocelyne Bourgon, den danske forskeren Kristian Dahl, ekspedisjonssjef i Kommunal- og moderniseringsdepartementet Jan Hjelle, fastlege og samfunnsdebattant Jørgen Skavlan, Finansråd Hans Henrik Scheel, daglig leder i Pårørendealliansen Anita Vatland og departementsråd Eivind Dale.

Finansminister Jan Tore Sanner kommer for å overrekke Bedre stat-prisen til den statlige virksomheten som har vist gode resultater knyttet til effektivisering og forbedring av statlig sektor.

Sendingen direktestrømmes på plattformen Hopin. Opptak av foredragene vil bli tilgjengelig i etterkant av arrangementet.

Kontakter

Bilder

Finansminister Jan Tore Sanner og direktør for DFØ, Hilde Singsaas.
Finansminister Jan Tore Sanner og direktør for DFØ, Hilde Singsaas.
Last ned bilde

Lenker

Om Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)
Karl Johans gate 37B
0162 Oslo

400 07 997http://www.dfo.no

Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) skal bidra til effektiv ressursbruk i staten gjennom regelverksforvaltning, kompetansetiltak, rådgivning og fellestjenester.

Følg pressemeldinger fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom