Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Presseinvitasjon: Styringskonferansen 2018

Del

Fører mål- og resultatstyring til detaljstyring og overdreven kontroll? Og trenger vi en tillitsreform i offentlig sektor? Noen av verdens fremste eksperter kommer til Styringskonferansen for å snakke om et aktuelt og omstridt tema innen statlig styring.

Presseinvitasjon/priv.til. red:
Sted: Oslo Kongressenter, Youngs gate 11.
Kart: http://www.oslokongressenter.no/kart/
Tid:  Onsdag 24. januar, 9.30-16.00 (registreringen begynner kl 8.30)

Sverige og Danmark er ofte nevnt som eksempler på land som har innført tillitsreformer og gått bort fra mål- og resultatstyring i offentlig sektor. Men stemmer det at de har forlatt målstyringen?

Finansminister Siv Jensen deler ut årets Bedre stat-pris, som går til en statlig virksomhet som best har bidratt til effektiv ressursbruk i staten.

I løpet av en femårsperiode har New Zealand klart å oppnå resultater som utgjør en forskjell for hele befolkningen. Iain Rennie, som har vært med på å utvikle programmet, kommer til Styringskonferansen for å fortelle om hemmeligheten bak New Zealands suksess.

Se hele programmet her. 

Styringskonferansen er den største fagkonferansen for styring i staten, og har som mål å inspirere og motivere til god styring i statlige virksomheter. Direktoratet for økonomistyring (DFØ) arrangerer konferansen. 

Ønsker du å delta på Styringskonferansen? Eller snakke med en av foredragsholderne? 

Ta kontakt med Anniken Celine Berger
Kommunikasjonsrådgiver 
Tlf: 93005355
E-post: anniken.berger@dfo.no

Bilder

Lenker

Om Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)
Karl Johans gate 37B
0162 Oslo

400 07 997http://www.dfo.no

Direktoratet for økonomistyring er statens ekspertorgan på styring i staten, og leverer lønns- og regnskapstjenester til statlige virksomheter. DFØ er underlagt Finansdepartementet.

Følg saker fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Presseinvitasjon til frokostseminar: Blir offentlige beslutninger tatt på godt nok grunnlag?20.2.2020 14:12:07 CETPresseinvitasjon

Politikere og statsforvaltningen tar store og små beslutninger på vegne av fellesskapet hver eneste dag. Beslutninger som påvirker hverdagen til folk og som kan ha store konsekvenser for samfunnet. Vi spør: Er beslutningene tatt på et godt nok grunnlag? Får politikerne gode faglige råd fra forvaltningen og hvordan står det egentlig til med kvaliteten på offentlige utredninger? Vektlegges samfunnsøkonomiske hensyn i stor nok grad i dag?

Presseinvitasjon: Styringskonferansen 202016.1.2020 15:47:09 CETPresseinvitasjon

Styring på framtidens premisser er tema for årets styringskonferanse. Vi har invitert flere virksomhetsledere, blant annet Hans Christian Holte direktør i Skatteetaten og Camilla Stoltenberg direktør i Folkehelseinstituttet, for å dele sine erfaringer om langsiktighet og strategi. Finansminister Siv Jensen deler ut årets Bedre stat-pris, som går til en statlig virksomhet som best måte har bidratt til effektiv ressursbruk i staten.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom