Ergoterapeutene

Presseinvitasjon: Møt Petter Uteligger i Arendal

Del

På vårt arrangement under Arendalsuka skal Petter Uteligger diskutere helsetjenester for psykisk syke og personer med rusproblemer.

Tid: Onsdag 16. august klokka 09.30-11.00
Sted: Strand café, Nedre Tyholmsvei 2, Arendal

Petter Nyquist vil dele sine erfaringer fra arbeidet med TV-seriene «Petter Uteligger» og «Fra gata til Nordkapp» med oss.

Det samme vil ergoterapeut Uno Karlsen Haugli fra Sandefjord kommune gjøre. Han jobber med hverdagsrehabilitering, der også rusmisbrukere inkluderes.

Vi legger opp til en diskusjon, hvor Petter Nyquist vil delta, om hvordan vi i større grad kan bygge tjenester ut i fra spørsmål til bruker om «Hva er viktig for deg for at du skal mestre hverdagen?»

Ergoterapeutene og personer med rus- eller psykiske problemer

Ergoterapeutene jobber for at tjenestetilbudet til personer med utfordringer knyttet til psykisk helse eller rus, skal være mer enn samtaler, medisiner, trygd og kommunal bolig. Vi jobber for at tjenestene må vris mer mot hverdagsmestring, meningsfulle aktivitet og deltagelse på sosiale arenaer.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Ergoterapeutene

Ergoterapeutene
Ergoterapeutene
Stortingsgata 2
0158 Oslo

22 05 99 00http://www.ergoterapeutene.org

Norsk Ergoterapeutforbund - Ergoterapeutene er fagorganisasjonen for ergoterapeutene i Norge.

Ergoterapeuter gir mennesker mulighet til å leve et aktivt liv og delta i samfunnet. Det er ergoterapeutene som bidrar til å finne løsninger når det oppstår et gap mellom helsa og hverdagens krav.

Vi er en tydelig og fremtidsrettet fag­organisasjo­n og det naturlige valget for ergo­terapeutene i Norge. Vi ivaretar medlemmenes arbeidsvilkår og yrkesutøvelsens rammebetingelser, uavhengig av medlemmenes stillingstittel.

Vi har over 4000 medlemmer i kommuner, offentlige og private sykehus og helseinstitusjoner, offentlig forvaltning og en rekke andre virksomheter.

Følg saker fra Ergoterapeutene

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ergoterapeutene på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ergoterapeutene

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom