Innovasjon Norge

Presseinvitasjon: Innovasjonstalen 2020  

Del

Tid: onsdag 17. juni klokken 13.00 – 14.45

Sted: på en skjerm nær deg

Når koronakrisen er over, ser norsk næringsliv annerledes ut. Regjeringen har delt ut milliarder i krisepakker for at norske bedrifter skal komme seg gjennom krisen. Noen har spådd at de økonomiske ringvirkningene av pandemien vil vare i mange år framover, andre tror at Norge har de beste forutsetningene for å komme seg raskt på bena igjen. Spørsmålet er uansett: Hvordan vil koronakrisen påvirke norsk næringsliv på lang sikt? Har Norge et grønnere næringsliv når vi en dag er ute av krisen? Har vi verktøyene som skal til for å få til nyskaping? Er det fortsatt innovasjonsvilje i Norge? Eller har bedriftene nok med sine kjerneaktiviteter?

Innovasjonstalen 2020 – det er nå vi legger planene for hvordan Norge skal rustes til restart.

Program:

Del 1

I første bolk får du høre årets innovasjonstale og det vil bli innlegg og debatt. Følgende personer deltar i første bolk:

H.K.H. Kronprins Haakon

Børge Brende,president i Verdens økonomiske forum
Iselin Nybø, næringsminister
Espen Larsen-Hakkebo, medgründer i reiselivsbedriften Brim Explorer
Jon Gunnar Pedersen, leder av regjeringens utvalg om næringslivet i etterkant av koronapandemien
Eva Camerer, direktør, avdeling for strategi og innovasjonspolitikk, Innovasjon Norge
Thina Saltvedt, sjefanalytiker i Nordea
Morten Fon, konsernsjef i det globale selskapet Jotun
Børge Bjørneklett, gründer og daglig leder i energibedriften Ocean Sun

Del 1 avsluttes med at Håkon Haugli, administrerende direktør i Innovasjon Norge holder Innovasjonstalen 2020.

Del 2

Næringslivet jobber over hele landet, og det gjør vi også. Del 2 er derfor delt etter fylker. Lokale representanter fra næringslivet og bedrifter deler sine synspunkter, og våre regionledere gir sin vurdering av situasjonen. Du velger selv hvilken region du følger i del 2. Vi sender live fra Agder, Arktis, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo Viken, Rogaland, Trøndelag, Vestfold og Telemark og Vestland.

Innovasjonstalen holdes for åttende gang. Se mer her: https://www.innovasjonnorge.no/no/tjenester/arrangementer/innovasjonstalen-2020/

Det vil bli mulighet for intervjuer med næringsminister Iselin Nybø og administrerende direktør i Innovasjon Norge Håkon Haugli. Ta kontakt dersom du har spørsmål eller ønske om intervju.

Dersom du ønsker intervju med administrerende direktør i Innovasjon Norge, Håkon Haugli - eller andre i Innovasjon Norge - ta kontakt med
media@innovasjonnorge.no / 482 12 437

Dersom du ønsker intervju med næringsminister Iselin Nybø, ta kontakt med Nærings – og fiskeridepartementet ved Camilla Pettersen, kommunikasjonsrådgiver, cpe@nfd.dep.no / 95 10 50 64

Arrangementet foregår digitalt. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Innovasjon Norge

Innovasjon Norge
Innovasjon Norge
Akersgata 13
0158 Oslo

22 00 25 00http://www.innovasjonnorge.no

Vi bidrar til nyskaping i næringslivet, utvikling i distriktene og utvikling av konkurransedyktige norske bedrifter. Innovasjon Norge profilerer norsk næringsliv og Norge som reisemål.

Følg saker fra Innovasjon Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Innovasjon Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Innovasjon Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom