Helsepartiet

Partileder blir megge

Del

Helsepartiets grunnlegger Lise Askvik og helsefagarbeider Helene Spro lanserer i dag "Helsemeggene tar tempen - en podcast til å le og grine av". Spro er førstekandidat på Helsepartiet Østfolds stortingsliste.

Helsemeggene tar tempen - en podcast til å le og grine av.
Helsemeggene tar tempen - en podcast til å le og grine av.

- Ei megge er en som våger å tuppe makta i ræva når det er på sin plass. Vi sparker oppover og verner nedover, sier Lise Askvik.

I fjorten år jobbet Askvik i radio P4 der hun hadde det mediekritiske programmet "Oss megger imellom" sammen med Astrid Gunnestad. I 2017 sluttet hun i P4 for å bygge opp Helsepartiet.
- Etter fem års som partileder er det en fryd å være megge igjen!
I februar i år gikk Askvik av som partileder til fordel for lege, dr med. Erik Hexeberg. Askvik er nå partiets nestleder.
- Helsepartiet stiller til stortingsvalg i alle landets 19 fylker, med sterke toppkandidater, men bare Østfold har ei vaskeekte, klartalt og modig megge på topp! Helene er et funn for både politikken og øret, mener Askvik.

I podcasten "Helsemggene tar tempen"  er Helene Spro selveste sjefmegga. Helsepartiets førstekandidat for Østfold har over 20 års erfaring fra ulike deler av helsetjenestene.
- Nå har jeg holdt kjeft i flere tiår om systemets store og stygge mangler, men nå har jeg fått min egen mikrofon. Jeg kommer ikke til å holde tilbake, lover Spro som fant på podcastens tittel.
- Vi stikker termometeret langt opp i rassen på blant andre NAV, koronakommisjonen og helsemyndighetene, for her er det mange bekymringsverdige symptomer. Vi meggene tar saken og ikke personen, dog med noen hederlige unntak!

Om sjansene for å komme på Stortinget er Spro avventende. 
- Det er ingen tvil om at helse-Norge behøver ei megge på Tinget. Jeg kan påta meg å virkelighetsorientere politikerne, så får det være opp til velgerne i høst om de ønsker at jeg tar jobben. Nå kan de i hvertfall bli godt kjent med meg -til latter og gråt- gjennom denne podcasten, sier Helene Spro. 

Kort om Helene Spro:
- Vokste opp i Finnmark
- Har fire barn og en maine coon hannkatt
- Utdannet helsefagarbeider
- Førstekandidat for Helsepartiet i Østfold
- Er hobbymaler og er podcastmegge

Hør de fire første episodene her: 
https://www.podplay.com/no-no/podcasts/helsemeggene-tar-tempen-681842

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Helsemeggene tar tempen - en podcast til å le og grine av.
Helsemeggene tar tempen - en podcast til å le og grine av.
Last ned bilde
Meggeduo: t v. Lise Askvik og Helene Spro.
Meggeduo: t v. Lise Askvik og Helene Spro.
Last ned bilde

Lenker

Om Helsepartiet

Helsepartiet
Helsepartiet
Tørfestveien 8
3124 Tønsberg

9929 7979https://helsepartiet.no/

Helsepartiet er et rikdsdekkende parti som har politikk for alle sektorer, basert på helse som verdi både for enkeltmennesket og samfunnet. Helsepartiet er blokkuavhengig og riksdekkende. 

Helsepartiet stiller til stortingsvalget i 2021 i alle valgdistrikter - de 19 gamle fylkene.

https://no.wikipedia.org/wiki/Helsepartiet

Følg pressemeldinger fra Helsepartiet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Helsepartiet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Helsepartiet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom