Opplysningskontoret for brød og korn

Oppskrifter og bilder av julekaker til fri bruk

Del

Hos Opplysningskontoret for brød og korn kan redaksjoner kostnadsfritt laste ned bilder og oppskrifter av alle julens kaker.

Daglig leder Torunn Nordbø i Opplysningskontoret for brød og korn byr på både moderne og tradisjonelle julekaker i sitt bildearkiv.
Daglig leder Torunn Nordbø i Opplysningskontoret for brød og korn byr på både moderne og tradisjonelle julekaker i sitt bildearkiv.

Norske hjemmebakere elsker å bake til jul. Det ser vi i Opplysningskontoret for brød og korn godt på nettsidestatistikken i november og desember, når søkene i oppskriftsdatabasen skyter i været. 

Vi minner derfor om at alle redaksjoner har mulighet til å hente oppskrifter og bilder med julekaker hos Opplysningskontoret for brød og korn. 

Vi har velprøvde oppskrifter på både de klassiske julekakene som pepperkaker, krumkaker, gorosmultringer og berlinerkranser - og de variantene som er blitt mer populære i moderne tid. KransekakeSarah Bernhardt, gule bomber og byggcookies er eksempler på julekaker som de siste årene har blitt populære hos oss. 

>> Klikk her for å søke i oppskriftsdatabasen etter oppskrifter på julekaker. 

>> Bildearkivet vårt, med høyoppløselige varianter av alle våre flotte matbilder ligger her.

Alle bilder er til fri bruk, så lenge våre brukerbetingelser er oppfylt. 

Daglig leder Torunn Nordbø har lang erfaring med julebakst og stiller gjerne til intervju om julebakst og juletradisjoner.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Daglig leder Torunn Nordbø i Opplysningskontoret for brød og korn byr på både moderne og tradisjonelle julekaker i sitt bildearkiv.
Daglig leder Torunn Nordbø i Opplysningskontoret for brød og korn byr på både moderne og tradisjonelle julekaker i sitt bildearkiv.
Last ned bilde

Om Opplysningskontoret for brød og korn

Opplysningskontoret for brød og korn
Opplysningskontoret for brød og korn
Lørenveien 40
0585 Oslo

952 89 666http://www.brodogkorn.no

Opplysningskontoret for brød og korn (OBK) ble etablert høsten 2007 for å drive merkenøytral opplysningsvirksomhet på vegne av alle aktørene i verdikjeden. Formålet er å øke kunnskapen om, og fremme forbruket av, korn, mel, brød og andre bakervarer hos forbrukerne og andre målgrupper.

OBK har som mål å øke kunnskapen om hvor viktig sunne bakervarer og kornprodukter er i det daglige kostholdet. OBK forholder seg alltid til de til enhver tid gjeldende offentlige kostholdsråd.

Bildearkivet til Opplysningskontoret for brød og korn