Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Økonomimiljøet i staten blir samlet

Del

1. september blir avdeling for offentlige anskaffelser flyttet fra Digitaliseringsdirektoratet til Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ).

Regjeringen besluttet i juni 2019 at anskaffelsesområdet skulle flyttes til Direktoratet for forvaltning og økonomistyring.

– Det at fagområdet offentlige anskaffelser blir en integrert del av DFØ, vil gi et samlet miljø innen økonomistyring og ledelse. Dette vil styrke arbeidet vårt for effektiv ressursbruk i staten, sier direktør for DFØ, Hilde Singsaas.

DFØs samfunnsoppdrag er å være en pådriver for god styring, ledelse og organisering i staten, og for at staten skal oppnå stordriftsfordeler og synergier i egen drift.

Avdeling for offentlige anskaffelser jobber blant annet med kompetanseheving, digitalisering, innovative anskaffelser, innkjøpsledelse og miljøkrav i offentlige anskaffelser. Avdelingen har også ansvar for Statens innkjøpssenter.

Kontakter

Bilder

Direktør for DFØ, Hilde Singsaas.
Direktør for DFØ, Hilde Singsaas.
Last ned bilde

Om Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)
Karl Johans gate 37B
0162 Oslo

400 07 997http://www.dfo.no

Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) skal bidra til effektiv ressursbruk i staten gjennom regelverksforvaltning, kompetansetiltak, rådgivning og fellestjenester.

Følg pressemeldinger fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom