Norske Adelèn vinner MTV-pris

Del

Hortensjenta Adelèn er årets vinner av ”Best Norwegian Act” under årets MTV Europe Music Awards. Hun danket dermed ut Nico & Vinz , Martin Tungevaag, Anders Nilsen, og folkets egen kandidat, Donkeyboy.

I tillegg til å være årets norske vinner, er Adelèn nominert i klassen for beste nordeuropeiske artist. Her finner vi også Christopher (Danmark), Isac Elliot (Finland), The Foo (Sverige) og One Direction (Storbritannia).

For å vinne denne klassen er hun avhengig av publikums støtte, og du kan stemme på Adelèn her: http://goo.gl/wdzytc

10 regionale vinnere skal så kjempe om å bli kåret til årets ”Worldwide act” under årets MTV Europe Music Awards.

Musikkfesten har siden 1994 samlet de største profilene på den internasjonale stjernehimmelen. Showet sendes over hele verden, og har gitt oss noen uforglemmelige øyeblikk fra den røde løperen. Årets show går av stabelen i Glasgow den 9. november, og ledes i år av hiphop-fenomenet Nicki Minaj.

Norske Adelèn er i år i godt selskap, blant de nasjonale vinnerne finner vi også stjerner som Justin Bieber (Canada), Enrique Iglesias (Spania) og Fifth Harmony (USA).

Vinnerne fra hvert enkelt land ligger vedlagt.    

Nøkkelord

Dokumenter

Om Consilio

Consilio
Consilio
Storgaten 21
3126 TØNSBERG

33 30 79 10http://www.consilio.no/

Consilio ble etablert i 1995 med en idé om strategisk og helhetlig tilnærming til kommunikasjon. Vi utgjør et selvstendig og uavhengig kommunikasjonsbyrå uten eksterne eiere. Consilio tilsikter langsiktige kunderelasjoner. Vi er derfor svært stolte av at en stor del av kundelisten består av virksomheter som har vært med oss i mer enn ti år, enkelte faktisk helt fra etableringen. Consilio utfører oppdrag i hele landet, og har global rekkevidde gjennom IPREX.

Følg pressemeldinger fra Consilio

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Consilio på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Consilio

Norske revmatikere er bekymret og har et informasjonsbehov rundt familieplanlegging12.10.2020 11:10:48 CEST | Pressemelding

I dag er Verdens Revmatikerdag, en undersøkelse viser at noen revmatikere velger å ikke få barn. Dette viser en undersøkelse utført av Norsk Revmatikerforbund (NRF) blant deres medlemmer. Over halvparten av respondentene i undersøkelsen opplever at informasjonen fra helsevesenet er mangelfull når det gjelder muligheter for svangerskap. – Vi er bekymret for at ukvalifiserte valg gjør at mange velger å ikke få barn, eller får færre barn enn ønsket, sier generalsekretær Bente Slaatten i NRF.

Norske revmatikere er bekymret og har et informasjonsbehov rundt familieplanlegging12.10.2020 07:00:00 CEST | Pressemelding

Noen revmatikere velger å ikke få barn. Dette viser en undersøkelse utført av Norsk Revmatikerforbund (NRF) blant deres medlemmer. Over halvparten av respondentene i undersøkelsen opplever at informasjonen fra helsevesenet er mangelfull når det gjelder muligheter for svangerskap. – Vi er bekymret for at ukvalifiserte valg gjør at mange velger å ikke få barn, eller får færre barn enn ønsket, sier generalsekretær Bente Slaatten i NRF.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom