Norges bedriftsidrettsforbund

Norges Bedriftsidrettsforbund lanserer ny aktivitetskampanje: Kollegamosjon

Del

Aktivitetskampanjen Kollegamosjon går av stabelen mandag 19.oktober. Kampanjen har som mål å øke aktiviteten i kollegier, og skape samhold og latter i annerledestiden.

Aktivitetskampanjen starter 19.oktober og varer i fire uker til 15.november. Sosial støtte blant venner og kollegaer er kanskje den viktigste faktoren for å komme i aktivitet. Kollegamosjon er en aktivitetskampanje som har satt dette i system.

Aktivitetskampanjen er i regi av Bedriftsidretten som er en frivillig aktør, og endel av norsk idrett.

Sosial støtte er viktigst for å være aktiv

Hjemmekontor, gjemmekontor, rullerende kontortider og permitteringer har gjort det vanskeligere å føle på samhold og fellesskap. Folk blir tvunget ut av rutiner for aktivitet og ikke minst sosial kontakt. Kollegamosjon er en aktivitetskampanje for bedrifter som skal møte disse behovene for mer samhold og fysisk aktivitet.

Hva er Kollegamosjon?

Du melder på din bedrift, danner lag og er aktive. Aktivitet gir poeng, som igjen kan gi store premier - ikke minst heder og ære på arbeidsplassen. Du konkurrerer mot deg selv, laget konkurrer mot andre lag. Husk at alle kan delta, fordi poeng beregnes fra minutter og ikke intensitet. Turgåern kan sanke like mange poeng som styrketrenern.

✔️ Aktivitetskampanje for bedrifter

✔️ Konkurranse fra 19.oktober til 15.november

✔️ Vær aktiv, registrer aktivitet, få poeng og kanskje vinner du premier?

✔️ Delta på lag med kollegaer, eller alene

 ✔️ Mer info på kollegamosjon.no

Hvorfor Kollegamosjon?

Kollegamosjon stimulerer til lagfølelse og intern konkurranse i bedriften. Kampanjen blir fort en snakkis som skaper fellesskap, aktivitet, latter og tøys. Kampanjens struktur er lagt opp for at ALLE skal kunne delta, i motsetning til tradisjonelle tiltak der de aktive får et forsprang. På denne måten er Kollegamosjon inkluderende for alle, og kan gi motivasjon og samhold for hele kollegiet.

✔️ Litt er mye bedre enn i ingenting, og gir store helsefordeler

✔️ Ti minutter om dagen har effekt, og kan bidra til at flere når 30 minutter om dagen. 7 av 10 nordmenn oppfyller ikke helsemyndighetenes anbefalinger om minimum 30 fysisk aktivitet om dagen.

Delta på presseevent eller kom i kontakt med gode caser

Ta kontakt for tilgang til store og små bedrifter som satser på Kollegamosjon. Flere bedrifter har satt i gang større tiltak for å øke aktivitetsnivået blant ansatte som en del av kampanjen. Et eksempel på dette er daglig 10 minutter felles for alle kollegaer. 

Presseventet er på mandag 19. oktober og dere kan delta digitalt eller ta veien til Ullevål stadion. Informasjon om presseeventet finnes her, og du kan delta digitalt ved å følge denne lenken.

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Norges bedriftsidrettsforbund

Norges bedriftsidrettsforbund
Norges bedriftsidrettsforbund
Sognsveien 75 A 1
0840 Oslo

21 02 90 00http://www.bedriftsidretten.no

Bedriftsidretten arrangerer Kollegamosjon

Kollegamosjon er en aktivitetskampanje i regi av Bedriftsidretten, som jobber for aktive arbeidsplasser. Bedriftsidretten har mer enn 40 års erfaring med å gjennomføre aktivitetskampanjer, der den mest kjente er Sykle til jobben-aksjonen med mer enn 40 000 deltakere. 

Bedriftsidretten har nesten 150 000 medlemmer og tilrettelegger aktivitet for mer enn 200 000 voksne årlig. I tillegg driver våre bedriftsidrettslag egne aktiviteter i stort omfang. Bedriftsidretten ble etablert i 1957 og har siden da jobbet for aktive, sunne og glade folk i arbeidslivet.

Følg saker fra Norges bedriftsidrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges bedriftsidrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges bedriftsidrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom